Bröllop,  Förberedelser

Många bollar i luften

Jag både hatar och älskar att ha mycket att göra för jag blir sjukt effektiv, samtidigt som jag oroar mig att jag ska klara allt, särskilt det som jag inte tycker att jag är duktig på. Jag tycker till exempel inte att jag är duktig på styling, samtidigt som jag VET att jag klarar av att göra ordning huset för några bilder till en ”kommande annons”. Stylisten var här igår och gav mig massor av bra tips så om jag bara följer dom så kommer detta bli superbra, men ändå är jag orolig för att inte lyckas. Tänk om jag inte hittar ett fint överkast eller en vit filt, tänk om det jag väljer inte blir fint på bild, tänk om dom nya gardinerna är för långa, tänk om, tänk om… så jobbiga orosmoment! Men samtidigt lägger jag hellre 10.000 kr på interiör än på styling, där jag ändå inte får behålla produkterna, särskilt när vi ändå kommer ha en styling senare.

Idag har beställt hem vigselringar som jag och Victor ska prova ut och så har jag bokat provning av brudklänning. Det ska bli såååå kul!

Nu sover William sin eftermiddagstupplur så jag passar på att steka lite i solen och jobba från mobilen. Snart är det dags att sticka iväg till träningen innan det blir fredagsmys!

One Comment

  • Lisa

    Har också haft en bedside-crib till alla tre, men första barnet sov också nästan uteslutande med oss! 😅 Dom andra två har sovit desto mer i den. Har sen nytt till en spjälsäng/växasäng som hängt med från när barnens mormor varit liten 🤗 Dagtid har alla tre barnen nästan alltid sovit ute i vagnen på verandan 😊

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.