svantema barnkalas
Bröllop

Tips på fina teman till barnkalas och dekoration till bröllop + 15% rabatt!

Jag vill berätta om min sjukt duktiga och drivna kompis Malin. Hon driver eventbolaget Eventolution och är en grym event- och festfixare som även kommer planera vårt bröllop. Yeah! Nu har denna drivna, fantastiska människa även startat webbshop! Här kan ni köpa alla dekorationer som behövs till barnkalas, bröllop, babyshower, gender reveal och möhippa! Hennes webbshop har inte bara standardgrejerna utan även det där lilla extra, stilfulla och smakfulla som är svårt att hitta på andra ställen 🙂 Ni måste kika in i Eventolutions webbshop!

Just nu får ni dessutom 15% rabatt på hela sortimentet*
Använd koden ”PASMALLEN
Passa på att beställa allt till festen eller kalaset!
*Gäller ej backdrops

Spana in dessa underbara teman till nästa barnkalas! Jag bara älskar dessa fina och unika teman! Här nedan är några tips på fina teman till barnkalas med Svan, Narval, Pirat eller Rymden som man hittar hos Eventolution! Så mycket roligare än alla uttjatade Disneyteman! Isadora ska definitvt ha svantema på sitt nästa kalas 🙂

Kolla vilka drömmiga dukningar, alltså wow!

Rymdkalaset hade varit perfekt till Lucas som är så fascinerad av rymden! ÄLSKAR ÄLSKAR temat!!

Missa inte heller Eventolutions prisvärda ballongbågar som enkelt pimpar vilken fest som helst! Det går att beställa standard, skräddarsydda eller DIY ballongbågar i Eventolutions webbshop.

Jag förälskade mig också i dessa ballongbokstäverna som är klistermärken till ballonger. Det går att skriva vad man vill, t.ex. barnets namn eller något passande till bröllopet, möhippan, babyshowern m.m. Dessa klistermärken finns också som sovande ögon som man kan ha på ballongerna. Så så söta!

Och ni ska bara se allt fint som Eventolution har till bröllop! Här hittar ni allt från tårtdekorationer, pynt till dukningen, bordsplaceringskort till save-the-date-kort. Eventolution har också fina backdrops som man kan köpa eller hyra med dekorationer. Perfekt att ha som bakgrund till lite fina bilder både på brudparet och gästerna 🙂 När jag sitter och tittar på allt fint i Eventolutions webbshop så längtar jag ännu mer efter vårt bröllop ❤️

Eventolution gör även fina blöjtårtor som är den perfekta till presenten till babyshower / gender reveal party eller till den som nyss har fått barn.

Det finns så mycket fint och unikt i Eventolutions webshop så det räcker inte med ett inlägg för att berätta om allt, ni får helt enkelt gå in själva och kika 🙂 Jag är helt säker på att ni kommer bli överraskade av allt fint!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.