Mamma Mu i Brasilien

Har ni sett att det finns en video på youtube med Mamma Mu och Kråkan? Jag har visat den för Lucas sen han var 8 månader eller nåt sånt, jag minns inte säkert. Jag vet att en del av er kommer säga att det inte är bra att barn under 2 år tittar på TV och det finns nån artikel om det, men jag har diskuterat det med min BVC-sköterska som aldrig hade hört talas om det och tyckte det lät väldigt konstigt. Så efter det kände jag att Babblarna, Mamma Mu och i drömmarnas trädgård nån gång ibland måste väl ändå var ok.

Här har vi laddat ner Mamma Mu-filmen från youtube, sparat på ett USB och satt in i TVn och trots att den är på svenska så älskar hela familjen den. Karaktärerna pratar så lugnt, sjunger mycket och det händer roliga saker. Bruna frågar jämt om vi inte kan sätta på Mamma Mu och när vi sätter på filmen sjunger Jairs brosa med i sången. Jairs mammas favoritbit är när den lilla tjejen dansar balett för Mamma Mu i ladugården. Jag har översatt en bra bit för henne och varje gång jag översätter skrattar hon sitt härliga skratt! 🙂 synd att filmen inte finns med portugisisk text :-/

 

http://youtu.be/PTMwKukIKf8

20140528-131644.jpg

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Emma - På Smällen!

    Lucas sitter väldigt koncentrerat och kan sitta ganska länge innan han tröttnar, men jag är inte orolig. 🙂

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här