Brasilien

Jag måste förklara mig…

Jag skrev ett inlägg på morsdag när jag nästan hade fått en smällare på mig. Jag har tänkt på det där inlägget av och till sen dess och läst det om och om igen. Det är inte jag… Det var jag som skrev det såklart, men det är inte mina värderingar. Jag önskar faktiskt att jag inte hade skrivit det. Jag är emot aga i alla former, även smisk. När jag skrev inlägget så var jag så chockad att jag skakade. Tänk om den där smällaren hade smält bort en tå eller gett mig brännskador. Just då så jag inte ens på pojkarna som pojkar. Vilka barn gör så? Det är vuxna som skadar vuxna, inte barn som spränger bort kroppsdelar på vuxna! Det är egentligen inte deras fel, det är mamma och pappas fel som låter dom. Nä, jag vet att det jag skrev var fel.

Senare den kvällen kom barnen och satte sig jämte mig. Jag blev skiträdd och tittade misstänksamt på dom. Då sa dom:

– Vi har inga smällare, moster.

Jag bad att få kolla deras fickor, dom lät mig men sen satt dom kvar precis jämte mig och då blev jag orolig att dom hade en fjärde kompis som gömde sig i mörkret vid min andra sida så ja frågade varför dom kollade däråt hela tiden.

– Vi leker kurragömma, moster.

Jag blev nästan lite lycklig över att höra det. Dom är barn trots allt, inte små terrorister 😛

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.