Okategoriserade

Mamma blev glad!

Testade första gången med ÄL-test men det var negativt. Efter jag hade slutat med p-pillerna fick jag också en envis huvudvärk som höll i sig en vecka. Det enda som tycktes hjälpa var tydligen Treo.

.

Jag har berättat för min mamma att vi försöker få barn.  Hon sa att hon faktiskt har börjat misstänka det redan. Hon sa också att hon har till och med börjat se framemot barnbarn! Jag är glad att mamma var så positiv till det. Hon sa också att hon inte är det minsta orolig för min karriär eller vår ekonomi, hon vet att jag tar ansvar för sånt. Vilken lättnad det var! Det är jättekul att få dela detta med min mamma! Sen pratar jag också ganska ofta med min lillasyster i telefon om bebisverkstan!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.