Magen vecka 15 – bebis nr 3, vår “korv”

Jag tycker fortfarande att magen är sinnessjukt stor för att bara vara i vecka 15. Men nu har jag äntligen lugnat mig och börjat se fördelarna. Jag får ju faktiskt njuta av min stora runda gravidmage i fler veckor extra i denna graviditeten än vad jag har fått göra tidigare, det är ju toppen!

Nu är bebisen stor som en apelsin och jag känner bebisen röra sig därinne varje dag. Jag njuter! Jag älskar att vara gravid även om det är med fler krämpor nu än med dom andra graviditeterna.

Hur mår ni andra gravida?

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

  1. M

    Jag hade lika med barn nr 3, poff sa det på en gång och magen var där direkt och så mycket större hela graviditeten. Men lägg inte energi på att oroa dig för något du inte kan styra över, fortsätt se fördelarna.

    Svara
  2. Gittan

    Här är vi på bf +4 och jag känner mig så less på att bebis inte vill komma ut. Inga tecken alls på att det är på gång och det gör mig nedstämd och ledsen. Vet ju att man inte kan påverka men nu känner jag mig så redo för att ha bebis på utsidan.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här