Magen 2 veckor efter FL

Nu har det gått två veckor sen förlossningen och här har ni magen

20130330-152451.jpg

20130330-152504.jpg

Jag känner mig supersmal 🙂 hehe! På bilder ser jag ju att jag har en liten gravidmage kvar men jag känner mig så himla liten och nätt. Det är väl kontrasten mot den stora magen antar jag. Jag tycker mina fötter och ben ser smalare ut också och min rumpa är nog en aning mindre, eller iaf plattare. Det kanske låter konstigt, men jag skulle bli glad om den blev lite plattare, jag tycker den är alldeles för fyllig!

Hittills har jag gått ner 6,5 kg så nu är det nästan 9 kg kvar till startvikten. Denna veckan har jag gått ner nästan 2 kg. Trodde att det skulle gå snabbare med viktnedgången i början faktiskt.. Men jaja det går ju neråt iaf.

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Lovisa

  Vad smal du blivit! Känner du dig “dallrig” eller är det okej fast? Bara en undran, du behöver självklart inte svara om du inte vill 🙂

  Svara
  • Emma

   Hehe!! Jo jag svarar gärna. Jag känner mig ändå ok fast. Magen är lite degig men inte alls så degig som jag trodde den skulle vara. Nu behövs bara lite magmuskler sen känns det som den kommer vara som vanligt igen 🙂

   Svara
 2. Kicki

  Jag gick ner ganska snabbt. Men har du mkt vätska kvar i kroppen?
  Jag tyckte också hela kroppen kändes smalare! Min rumpa har blivit plattare också o de uppskattar jag inte alls eftersom att den var fin förut o min bästa kroppsdel, nu är den dessutom full med bristningar också. Men det där med hur snabbt man går ner är nog väldigt olika. 7 veckor efter FL väger jag nu 56 kg, vägde 55 kg på inskrivningen ca 3 månader gravid. Innan graviditeten vägde hag 53 kg. Men jag vill absolut inte gå ner mer, känner mig redan jätte liten. Förstår inte riktigt vad som finns kvar, förutom det där extra dallret på magen 🙂

  Svara
  • Emma

   Hej Kicki! Jo, jag borde väl ha lite mer vätska kvar i kroppen kan jag ju tycka! 9 kg kan väl inte vara fett!? Jag la ju på mig 15,4 kg totalt. 12 säger dom ju är hälsosamt att gå upp och om jag inte hade gått upp så mkt på slutet så hade jag antagligen slutet på 12 kg. Så jo vätska borde det finnas… Jag är fortfarande lite extra rund runt låren och under hakan… Hehe!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här