Lucka 24 är öppen!!!

God jul kära underbara fina läsare!!!

Idag har jag en riktigt fin lucka till er! I år har jag sparat det bästa till sist!!!

Lucka 24

Foto: Makalösa Minnen

Idag är det julafton och idag öppnas den sista och finaste luckan som är sponsrad av Smartbox!! Den här luckan är helgrym, för i den här luckan kan ni nämligen vinna Smartboxen Mysig övernattning med middag för 2 personer! Värde HELA 1695 kr!!!

20141130-232825-84505816.jpg

Smartbox har ett stort utbud med upplevelsepresenter. Det finns allt ifrån äventyr, mat, smakprovningar till mysiga getaways 🙂  Smartbox “Mysig övernattning med middag” har ett utbud med valmöjligheter som kombinerar bekvämlighet och elegans – i staden som på landet. I den finner man charmiga hotell att tillbringa en magisk kväll på, som förgylls av en välsmakande gourmetmiddag.

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och motivera varför just du ska vinna!
 • Svara på frågan vilka tre färger har emblemet för Jairs favoritfobollslag? 

Eftersom det är julafton idag och jag inte vill att någon ska missa denna fantastiska tävling har jag valt att hålla tävlingen lite längre 🙂 Denna tävling pågår därför ända fram till 4:e januari! Ni har alltså 1,5 vecka på er att vara med och tävla!

OBS! Tävlingen avslutas söndagen den 4:e januari klockan 21.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Relaterade Inlägg

60 Kommentarer

 1. Tatyana

  Åh, det här vill jag vinna. Då skulle jag ta med mig sambon och fira vår 10-årsdag vilket vi inte gjort ännu. Middag och övernattning är precis vad vi skulle behöva, och få lite ensamtid tillsammans bara han och jag!

  Jag gissar på röd, blå och vit som i Bahias emblem.

  Jag räknar inte Brasilien som ett fotbollslag, och den hade 4 färger dessutom, grön, blå, gul och vit. Så jag gissar att hans favoritlag är Bahia 😉

  Svara
 2. Jeanette

  Vilken toppenvinst! Jag och sambon får snart en liten och det hade varit mysigt att få komma iväg själva och bara vila innan Liten kommer till världen.

  Jag svarar: röd, blå och vit. (Har läst tidigare att hans favoritlag är Bahia).

  Jag har länkat till dig till höger i min blogg under “bra tävlingar”. Håller tummarna!!!

  Ha en underbar jul och nyår!

  Svara
 3. Nina Lundberg

  Jag och sambon fick en dotter för 5 månader sedan och skulle vara perfekt att få en helg för oss själva i vår. 🙂

  Röd, blå och vit 🙂

  Svara
 4. Mari B

  jag vill vinna detta så jag och sambon kan åka bort, om så bara för en natt. Och jag “slipper” ha koll på sonen, och hans nattliga kontroller. Få sova riktigt en natt utan att kliva upp. sonen har diabetes typ 1 och det är massa att göra i och med det. kolla nattvärden är en sak bland annat.
  jag chansar på gul, grön och vit.

  Svara
 5. Emma

  Röd blå vit gissar jag på.

  Jag skulle vilja vinna för att överraska sambon med en liten utflykt! Vi kommer aldrig iväg någonstans själva och hade jag vunnit hade jag inte haft någon ursäkt till att stanna hemma. 🙂

  Svara
 6. malin nätynki

  Svar: Röd, blå och vit. Jag och sambon skulle såå gärna vilja vinna detta. Vår ekonomi är inte den bästa och vi har aldrig vart på hotell tillsammans. Till hösten börjar vi båda plugga och vår ekonomi kommer om möjligt bli ännu sämre:( därför vore det så roligt om vi kunde åka iväg bara vi två och riktigt rå om varandra innan allt plugg, dagislämningar och vardagstress kommer igång. Hade oxå vart så roligt om ha kunde överraska sambon med det här, han jobbar och sliter så hårt för min och Sams skull❤ God jul nu Emma och krama om din lilla familj

  Svara
 7. Emma J

  Efter en tugg höst är både jag och min make helt slut och behöver vila upp oss så att vi orkar med att ta nya tag 2015 för att göra det året till det bästa någonsin. Detta hade gjort det lite enklare då vi kan få komma bort och bara rå om varandra en stund!

  Jag är ju inge bra på fotbollslag men gissar att det är röd, blå och vit. Röd för julen, blå för jag tycker det är fint och vit för att snön äntligen kom…

  Svara
 8. Hanna

  jag gissar på röd, vit och blå.
  Vill vinna så jag och min man kan komma iväg och skämma bort oss själva efter en kämpig tid med sjukdom, sjukskrivning mm.
  God jul!

  Svara
 9. Anna Lundqvist

  Röd blå vit

  Behöver komma iväg ensam med maken så vi kan försöka hitta tillbaka till varandra. Just nu är det kaos.

  Svara
 10. Sofie Andersson

  Hejsan.
  Det är Röd, blå, vit.

  Tänk att få skämma bort min make. Som har haft ett tufft år. Drömmer om att få koppla av och njuta. Mail på G.

  Svara
 11. Elin Jönsson

  I januari beräknas vår lilla familj bli komplett,
  2 vuxna och 2 barn känns välsignat och rätt.
  Hoppas få bjuda med mina kära till fint hotell,
  Där vi kommer ifrån vardagen och onödigt gnäll.
  Njuta av nybäddade sängar och mat så flott,
  Denna lyxiga lucka skulle göra oss så gott!

  Svar: röd, vit, blå!

  Svara
 12. Erica

  I Mars är det beräknat att ett lillasyskon ska komma till oss. Efter en vinter med sjukskrivning på grund av foglossning är ekonomin mer ansträgd än vanligt. En resa tillsammans hade varit helt ovärdeligt för oss och men det är tyvärr är uteslutet som det ser ut nu. Tänk att få komma ifrån vardagen och bara rå om varandra och ladda inför bebis, vilken dröm!

  Håller alla tummar och tår att denna vinsten ska bli vår!!

  Färgerna i Bahias emblem (som jag har för mig att du skrivit är Jairs favoritlag) är röd, blå och vit.

  Svara
 13. jenny olsson

  Vi har inte varit iväg mer än till bb utan barn och grabben är 3 år nu. Vet att min sambo önskar det men jag har lite svårt för att lämna bort småttingarna. Men en vinst hade jag behövt så vi kommer iväg själva! Svart vit gul

  Svara
 14. Catrin

  Jag gissar på att favoritlaget är Bahia, så röd, blå och vit.
  Jag skulle så gärna vilja överraska min sambo med en natt på hotell. Få lite tid bara vi två, har vi inte haft sedan innan vi fick vår första dotter, och i maj kommer nästa barn så då har vi inte tid o möjlighet att åka. Då vi nyss varit föräldralediga har vi inte så mycket pengar att lägga på nöjen. Vi hade sparat ca 10000 för att kunna ta en week-ens tillsammans i vår, men så gick bilen sönder o lagning o service gick på mer än vi redan sparat, så har nog inte råd med någon resa i vår. Hade blivit så glad om vi vann 🙂

  Svara
 15. Trixiyo

  Gissar på röd blå vit

  Om ja vann skulle ja ta med sambo på nånting bara han å ja. Är lätt att småbarnslivet tar över 🙂

  Svara
 16. Tilde

  Åh, vilken fantastisk vardagslyx -får vilken småbarnsfamilj som helst att hoppa av glädje! Jag och min man skulle behöva det här mer än något annat, med en liten busig 1,5 åring blir det ingen egentid alls att tala om. Om än glada med vår lille älskade bus, så behöver energidepåerna fyllas på 😉 Vi firar 8 år tillsammans i mars och oj vad det här skulle passa perfekt för två trötta själar att få uppleva romantik, avslappning och ge utlopp för sin barnsliga sida!! 🙂 Jag gissar på… Blå, vit och röd!

  Svara
 17. axdal

  under dessa snart 6 åren som förälder till mina töser Tove och Lykke så har jag och min make aldrig sovit borta utan barnen. Vi har alltid haft en tanke om att barnen ska vara med överallt. Men nu börjar det verkligen bli dags för en övernattning där det bara är han och jag. Visst vinner jag så blir det en del administrativa saker som får fixas som barnvakt vilket ej är lätt med närmsta släckt 30 min bort. Men jag har nog vänner som ställer upp. 🙂 så nu hoppas jag på att kunna njuta av en natt borta med maken min utan mina guldklimpar.

  jag vet att jag i våras såg en bild på din man och son i Bahia kläder. Mannen hade en vit t-tröja med ett svart och rött streck över bröstet och den lilla loggan på bröstet var blått, vitt och rött ( vit och rö på flaggan )

  Svara
 18. Ana Kokol

  Vi ska gifta oss till sommaren och skulle verkligen vilja avnjuta lite mys innan den stora dagen.
  Bahia:vit, röd och blå.

  God jul och tack för en mysig blogg!

  Svara
 19. Chanette Büchel

  Jag och min man har inte varit barnlediga sedan Vilde föddes för 1,5 år sedan. Så det hade passat perfekt att vinna detta fantastiska priser och skaffa barnvakt!

  Svara
 20. Niki

  Jag skulle faktiskt ta med min bästa vän, trots att jag och min man sällan kommer iväg pga en snart två åring här hemma. Men min bästa vän har jag inte gjort något sånt här med sedan 8 år sen, och vi skulle ha det riktigt kul! Jag gissar på att laget är Bahia med färgerna blå vit och röd 🙂 God Jul!

  Svara
  • Niki

   Jag kanske borde skriva att jag har tipsat om tävlingen på instagram där jag heter stikerm, och jag har skickat en print screen på detta till din mail! 🙂

   Svara
 21. Josephine

  Rött, blått och vitt gissar jag på!

  Jag skulle verkligen vilja vinna denna lucka! Efter 2 tuffa år med hittills 3 flyttar och ett misslyckat husköp så har vi inte kunnat unna oss något alls tillsammans! Än mindre en resa! Denna “rotlöshet” har tärt på vårt förhållande tyvärr… Är det något vi verkligen skulle behöva så är det att komma bort för en stund, bara vi två. Speciellt nu innan nästa lilla skatt tittar ut!
  Så jag håller verkligen tummarna nu! 🙂 kram

  Svara
 22. Matilda pettersson

  Åh, är såklart med! 🙂

  Tipsat här tidigare: https://www.facebook.com/matilda.pettersson.583

  Gissar på blå, röd och vit.

  Två styck väldigt trötta småbarnspäron är det nu som sitter här.
  Det är ett minne blott med egentid och allt det där.
  Smartbox paket är rena rama drömmen att föreställa sig,
  för denna relativt fattiga och just nu mammalediga tjej.
  Inget utrymme att unna sig något lite extra finns för oss,
  vilket gör att hotell och middag ute känns otroligt lyxigt förstås.
  Hoppas därför på en rejäl portion tur i lucka tjugofyra,
  men nu önskar jag God Jul och låter dig styra. 🙂

  Kram Matilda

  Svara
 23. Sandra Skogholm

  Gissar på röd, blå och vit.

  Detta hade varit så underbart att ta med min älskade man på, perfekt att få ladda upp med lite tid på tu man hand innan nästa bebis kommer i sommar! Hoppas hoppas hoppas!

  Svara
 24. Caroline, i väntan på nummer tre!

  Svar, röd, blå och vit!

  Vi fick en väldigt tuff start, jag och min karl, jag var nyseparerad och hade stora problem med sonens pappa, det var flera möten i veckan för att inte tala om mina frustrerade samtal till myndigheter, jag stod där maktlös medan mitt barn for illa. Nu har jag gått igenom en vårdnadstvist och ett lugn börjar sprida sig om oss efter 1½ år, men jag skulle ljuga om jag sa att detta inte har tärt på oss. Det vore fantastiskt att få ta med honom på detta för att dels visa min uppskattning för allt han gjort för oss under denna tid, han har verkligen varit en klippa! 🙂

  Svara
 25. Johanna - RosaBubbla.se

  Jag hade älskat bjuda med min man på en mysig get away utan barn! Vi har haft tuffa nätter med 3-4 timmars sömn per natt ett bra tag nu och det börjar slita på en rejält. Att få komma bort och sova ikapp, kunna prata med varandra utan barn och kramas lite vore en dröm!

  Eftersom han håller på IFK är det blått, vitt och gult! =)

  Kram

  Svara
 26. Anna

  Röd, blå och vit om det fortfarande är Bahia som gäller!

  Om jag vinner, blir det kanske ingen skilsmässa till våren… (sex månaders betänketid från och med oktober).

  Svara
 27. Anna L

  Svar: röd, blå och vit

  Sorgens slit har satt sina spår
  efter ett tufft och mödosamt år
  nu är det dags att samla nya fina minnen
  uppleva nytt och fylla alla sinnen
  ta min älskade stödjande sambo i hand
  njuta barnfri middag som en gourmand
  övernattning på charmigt eller elegant hotell
  uppskatta en barnvaktskväll
  avrunda året vi fått
  och räkna de lyckliga stunderna blott

  Anna Larsson på FB

  GOD JUL

  Svara
 28. Marie Alvas mamma

  Jag gissar på röd, blå och vit.
  Jag vill så gärna vinna denna super vinst. Skulle betyda hur mycket som helst att få komma iväg ensam med sambon. På snart två år har vi inte varit utan vår dotter och vi skulle båda må bra av egen tid med varann. Sedan att slippa gå upp då dottern vaknar varje natt skulle vara underbart att slippa för en dag. Hoppas på tur. /Marie Sjöström

  Svara
 29. Fia

  Min motivering till varför jag vill vinna är först och främst för att det är en toppenvinst och det vore hur grymt som helst att få unna sig lite guldkant tillsammans med bästaste sambon! Sen så är det såhär att jag har aldrig vunnit någonting förut så det vore bara så himla kul att få göra det. 🙂
  Färgerna är blå, vit och röd (Bahía)

  Svara
 30. Joanna

  Rätt svar är så klart Röd, blå och vit!

  Jag har också en liten hemma och hade gärna åkt iväg med sambon på en helg bara för oss själva, men jag vill inte lämna lillgrabben själv med barnvakt så länge. Känner att han är lite för liten för det, den där egentiden får vi vänta med ett tag =)

  Däremot lämnar jag gärna min son hemma tillsammans med hans pappa, medan jag åker på mysövernattning och middag tillsammans med min mamma som jag heller inte umgåtts med bara vi två på evigheter. Hade väldigt gärna överraskat mamma med detta om jag vinner! <3

  Svara
 31. Linnea J

  Denna lucka skulle jag verkligen behöva. Denna julen har varit jobbig då jag och min sambo valt att gå olika vägar och jag har tagit beslutet att flytta. Så därför skulle jag verkligen behöva åka iväg, sova borta, äta gott och få tänka på annat. Jag skulle bjuda med min syster. Mitt största stöd! Med henne kan jag verkligen prata om allt och det vore det bästa sättet att ventilera och börja på ett nytt och fantastiskt 2015! God fortsättning önskar jag dig och fina familjen!
  Kram från Linnea!

  Svar: Röd, blå och vit

  Svara
 32. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna den här vinsten som vore perfekt att starta det nya året med. Det senaste månaderna har varit riktigt tuffa och det är en av anledningarna till att jag faktiskt varit ganska frånvarande ifrån min blogg, något som jag vanligtvis inte alls brukar vara.

  Det vore därför helt fantastiskt att få starta det nya året med något positivt, kul och avslappnande som en resa bort härifrån med god njutning i form av mat.

  Svar: röd, blå och vit.

  Kram Sanna

  Svara
 33. Nathalie,mamma till Alissa och Elize

  Jag skulle ge detta underbara pris till min andra hälft, min underbara sambo som kämpar för oss varje dag. Hade inte han funnits där för mig när min mamma gick bort 22 december 2011 så hade jag inte mått så bra som jag ändå gör nu och jag hade definitivt inte haft mina 2 underbar flickor på 2,5 år och 8 månader! Han har dock gått i väggen men då vi lever på hans lön och jag går på lägsta nivån på föräldrapengen så kan han tyvärr inte vara sjukskriven för att kunna koppla av som han egentligen borde. Han kämpar på varje dag och ställer alltid upp för oss som familj hur sliten han än är så detta skulle jag verkligen vilja ge honom och det är något vi aldrig skulle kunna ha råd med själva! Vi har väldigt sällan barnvakt och jag vet inte ens senast som vi gjorde något bara jag och han. Vi hade inte ens råd att göra något på vår årsdag eller förlovningsdag vilket är tråkigt. 🙁 Åh vad jag håller tummarna för en vinst för att kunna överraska honom, det är han väl värd efter allt. Hans mamma fick dessutom cancer nu i September så jag vet att han har väldigt mycket i huvudet så han behöver avkoppling.

  Jag gissar på färgerna Röd, Blå och Vit! 😀

  Kram till er!

  Svara
 34. veronica hedlund

  jag är jättegärna med. o´m jag vann skulle jag överaska min kära máke. han behöver t´lite uppmuntran nu när han är hemma och är sjukskriven.

  svar på frågan röd vit och blå

  har länkat tidigare på Facebook (www.facebook.se/inka982 ) (Veronica hedlund)

  kram vernica

  Svara
 35. Christina Frisberg

  SVAR: VIT & BLÅ & RÖD.
  Vilken helt underbar vinst, tänk att få ta ett litet lyckoskutt ut ur ekorrhjulet fatta kära älsklingens hand och dra med honom på ett dygn för bara varandra med härlig uppassning i form av härlig mat och en övernattning på något mysigt ställe, bli bortskämda till tusen 🙂
  Jag delar tävlingen på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  Drömmer och hoppas innerligt på lite stjärnglans till äktenskapet 😉

  Svara
 36. Lisa Persson

  Som småbarnsföräldrar får man inte så mycket tid ensamma och nu växer ett nytt litet pyre i magen så snart blir det ännu mindre tid. Därför skulle det vara underbart för mig och sambon att få vinna en mysig hotellvistelse och komma bort från alla måsten.

  Gissar på vit, röd, blå

  Svara
 37. liniz2013

  Jag svarar: röd, blå och vit. Har läst tidigare att hans favoritlag är Bahia 😉

  Jag delade på FB tidigare och taggade dig, gissar att det gills?

  Annars delar jag igen bara 🙂

  Jag vill så gärna detta vinna för att med min make kvalitetstid hinna,
  jag flyger och far med jobbet jag har,
  men är då alltid ensam iväg hade vart skoj att göra detta tillsammans.

  Håller tummar å tår att jag detta vinna får 🙂

  Gott nytt år Emma.

  Svara
 38. Sandra Cederbom

  Åh vilken tävling!

  Jag skulle vilja vinna denna smartbox då jag och sambon (hör och häpna) aldrig varit ute på en dejt, ätit middag eller övernattat på hotell själva!
  Vi hade behövt den lilla tiden för varandra & koppla av en dag för att få lite extra energi till barnen, samt för oss :)!

  Svar på frågan : Vad jag läst tidigare på din blogg så är hans favoritlag Bahia, färgerna Röd, Blå & vit 🙂

  Håller nu alla tummar, kram 🙂

  Svara
 39. Annika G

  Jag gissar på röd, blå och vit!

  Jag skulle vilja ta med min sambo på en mysig övernattning! I somras fick vi vårt första barn, vilket är så otroligt stort och fantastiskt! Jag ska vara ärlig o säga att innan jag fick barn skrattade jag lite åt att föräldrar behövde “egentid”, jag fattade liksom inte riktigt varför man så gääärna ville vara för sig själva – de va väl inte därför man skaffade barn liksom! Men tur är ju att man blir klokare för varje erfarenhet :p, för jag förståååår så mycket detta med egentid! Under dessa 7 månader har jag “tyvärr” bara haft egentid 1 gång, och det var när vi hade examination på vår c-uppsats så räknar inte det som att roa sig direkt :p

  O jag tror verkligen att man blir en “bättre” förälder om man får ladda batterierna och sakna lite, så att man orkar vara den roliga o spralliga föräldern jag vill vara, för att vara förälder är jobbigt o fantastiskt, men alla håller nog med om att de e jobbigt 🙂
  Håller tummarna att jag får ta med sambon o mysa en helg!!! Får bli några månader längre fram, för än har inte sonen lärt sig gilla mat än, men den som väntar på nåt gott! <3<3<3

  Svara
 40. Rebecka

  Jag svarar: röd, blå och vit, Bahia.
  Nu har jag och min man varit småbarnsföräldrar i över ett år. Vi har inte haft så mycket kvalitets tid ihop. Nu den 4 januari har vi varit tillsammans i 10 år och det hade varit underbart att få denna box som present. En övernattning och en middag hade suttit perfekt. Detta gynnar inte bara oss utan vår lilla grabb med så får två utvilade föräldrar.
  Fortsatt trevlig dag!

  Svara
 41. Madeleine

  Åh vad jag hoppas på denna vinst!
  Den 22 januari firar jag och maken 4-årig bröllopsdag, och vi har inte haft barnvakt över natten en enda gång sedan dottern kom i september 2013. Min mamma kommer resa hit till vår bröllopsårsdag för att vi ska få tid för varandra vilket jag ser fram emot. Problemet är bara att vi inte har kommit på vad vi ska göra, så denna Box vore verkligen sååå perfekt!
  Jag gissar på rött, vitt och blått och hoppas det är rätt!
  Tack för en kanonhärlig julkalender och god fortsättning på det nya året! <3

  Svara
 42. Linnea An

  Jag gissar (som de flesta andra också gissat 😛 ) på röd, blå och vit.. Om de gula stjärnorna ovanför emblemet inte räknas med förstås! Jag har följt din blogg sen start och Jairs favvolag har ju nämnts både här och där under resans gång 🙂
  Jag skulle vilja vinna boxen inför (eventuellt) kommande avvänjning och så småningom avslutning av amningen och således även början på ett nytt kapitel i småbarnsförälderlivet där man kanske kan få en stund eller två över som mamma-pappa-tid! Än är tösen bara fyra och en halv månad gammal så det dröjer väl, realistiskt sett, åtminstone ett år tills jag är helt “fri” från amningen men då, DÅ blir det att åka av någon dag för oss! Hehe..

  Svara
 43. Anna

  Gissar på vit, röd och blå

  Utan att ha mor- och farföräldrar nära
  Är de svårt att lämna ifrån sig sina små kära
  Men en middag och övernattning där de bor
  Vore en dröm för en orolig mor
  Jag och min man gör allt för våra små
  Men sällan vi unnar oss något, vi två

  Svara
 44. Sandra

  Åh, vilken fantastisk vinst!

  Färgerna är vit, blå och röd!

  En övernattning med middag är precis vad jag skulle behöva just nu! Pluggar på Yrkeshögskolan och inte ens ett riktigt jullov har jag fått, två stora inlämningsarbeten har hängt över mig som ska lämnas in nu. En avkopplande vistelse med god mat, utan barn, låter som rena drömmen!
  Vilken fantastisk försenad julklapp!
  Hoppas sååå på vinst!

  Kramar!
  Sandra
  http://www.ettlivvidhavet.se

  Svara
 45. elin

  Hej! åh jag skulle så gärna vilja vinna det här fina paketet till mig och min sambo. Vi har en dotter på 19 månader och vi hade planerat att skaffa ett litet syskon nu till slutet av året. Tyvärr får det kanske vänta ett tag nu då min sambo precis blivit varslad och jag är arbetssökande.
  Kämpigt med ekonomin som leder till irritation och små bråk hela tiden och en sån längtan till att få skaffa ett syskon, tär på vårat förhållande nått så fruktansvärt just nu.
  Jag tror att det vi just nu behöver är vad lucka 24 erbjuder. Mysig övernattning bara för oss och tänka på något annat!
  Jag hoppas och ber att vi kan få vinna det här!! 🙂

  Jag gissar på röd,blå och vit 🙂
  Kram

  Svara
 46. jacquline

  Tycker inte jag fvägörtjänar att vinna mer än någon annan men de hade varit helt underbart att komma från vardagen lite grann. Är höggravid och beräknad om 5 dagar så när alla krämpor släppt och lillasyster blivit lite äldre så hade jag velat ta med hela min familj för en riktig mysdag/natt borta från hemmet! Kommer ju bli en hel del tid att spendera hemma nu med två småbarn så alla tillfälle att komma iväg hade varit välkomna!

  Jag gissar på röd vit och blååå 😀

  Kram jacquline (www.letmeguess.blogg.se)

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här