Release-event på Change på Frölunda Torg

Imorgon väntar en väldigt rolig och spännande dag 🙂 Jag fick nämligen ett mail från Change på Frölunda Torg för ett par dagar sen med ett alldeles speciellt litet erbjudande 🙂 Imorgon klockan 10.00 släpper dom nämligen sin kollektion som Britney Spears har designat, ”The intimate Britney Spears” och dom undrade om jag ville komma in vid öppningen och ”klippa banden” 🙂 Klart jag vill det!!!! Värsta roliga grejen ju!!! Dessutom så får jag prova ut ett valfritt BH-set ur kollektionen, så ja, nu ska det allt bli åka av i sänghalmen 😉 Precis vad vi behöver 🙂

20140925-215516-78916877.jpg

Åh vad spännande det ska bli 🙂 Jag har aldrig gjort nåt sånt här förut så jag känner mig verkligen hedrad 🙂 Är det nån mer som ska dit? Hoppas vi ses där!!!!!

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här