Lucka 20 är öppen!

Glad fjärde advent alla läsare!

Denna morgon öppnar vi lucka 20!

Pasmallen blogg julkalender lucka 20
Foto: FotoLiselotte

Bakom dagens lucka hittar vi Elodie Details som sponsrar med sin exklusiva, lyxiga guldnapp och valfri napphållare, värde 398 kr! Det är lite häftigt för just Elodie Details guldnapp är faktiskt en produkt som säljs i Brasilien också, coolt va!?!

20151120-234554-85554748.jpg

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och berätta vilket tillfälle ni tycker att en napp är ovärderlig.
 • Svara på utslagsfrågan: Hur många nappar har vi till bebis i magen?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 21.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

43 Kommentarer

 1. Anna N

  Tror ni har 3 nappar till bebis i magen.

  En napp är ovärderlig när man verkligen behöver lugna ner sig. Min son ramlade in i bordet häromveckan och blödde massor i från huvudet. Behövde då snabbt både kontrollera såret och plåstra om – nappen var då räddningen som gjorde att han lugnade ner sig något.

  Svara
 2. malin nätynki

  Jag tror inte ni har några nappar alls till bebis.

  Min son har tatt napp från dag 1 så för mig är den ovärderlig. Allt från att dom är trötta, vill mysa, slagit sig osv

  Svara
 3. Emma

  För min son som är van med napp sedan första veckan är den såklart ovärderlig (för oss båda) i de stunder när han är ledsen och inget annat hjälper.
  Tror ni har 5 nappar till bebisen!

  Svara
 4. Debbie

  Jag gissar på att ni har 4 nappar till bebisen, än så länge 🙂
  När barnet är trött och har svårt att komma till ro, lite orolig och ledsen. Då är en kram och en napp den bästa vännen!

  Svara
 5. Familjen Karlsson

  Nappen är fantastiskt när min lilla tjej är trött eller ledsen. Även perfekt om hon har ätit sig mätt men fortfarande vill snutta. Istället för onda bröstvårtor sätter jag in nappen munnen och hon får ligga kvar vid bröstet. Då är hon nöjd!

  Jag gissar på 6 nappar

  Svara
 6. Emma

  När L ska sova så är nappen ovärderlig. Det går dock att plocka ut den direkt när han somnat.

  Gissar på att ni har två nappar till bebisen.

  Svara
 7. Emelie Persson

  Jag gissar på en napp!
  Min dotter älskar nappen och vad vore en natt utan en napp? Hade aldrig gått i detta hem! Så denna vinsten vore kanon o fylla på förrådet med nappar 🙂 och denna är ju så snygg, de gör ju bara saken bättre

  Svara
 8. Linnea Jönsson

  Gissar på 7st?

  I bilen. Man blir så stressad av barnskrik när man kör bil och i trafiken vill man inte vara stressad!

  Svara
 9. liselotte

  Gissar på 3 nappar. En napp behövs i många lägen, men lyckas man somna om barnet på natten genom att de får nappen är det ju underbart.

  Svara
 10. Gunnel Andersson

  3 nappar.

  Min ena dotter tog inte napp och det var verkligen mycket lättare att trösta dottern som tog napp. Man kunde alltid ta till nappen. Så jag säger varje gång barnet behöver tröst.

  Svara
 11. Cissi

  Tycker att en napp är ovärderlig i de flesta lägen, men framför allt när jag vill att hon ska komma till ro och slappna av. För oss har det verkligen blivit en avslappningsgrej och mys för lilltjejen.

  Tror att ni har 7 nappar till bebis inmagen hittills

  Svara
 12. Mari B

  Jag tycker nappen är ovärderlig på nätterna då alla i familjen vill sova.
  Jag tror ni har 5 stycken nappar till bäbis

  Svara
 13. Nida

  6 nappar så länge.
  Sömn är ovärderligt haha så den är ovärderlig om och när den kan underlätta sömnen. Både insomning och uppvak mitt i natten!

  Svara
 14. Caroline

  Jag tycker det beror på hur stort barnet är. När min som var nyfödd så var han extremt snuttig och då använde vi napp eftersom då han åt så spydde han bara upp allt. Nu när han är 2 så har han endast napp när han ska sova eller om han har gjort sig illa och är ledsen.

  Jag tror att ni har 6 nappar till bebisen.

  Svara
 15. Julia M

  Jag vet faktiskt inte när napp är ovärderligt då jag väntar första barnet och inte haft nåt tillfälle att upptäcka nappen. Jag tror att ni har 3 nappar till bebis i magen!

  Svara
 16. Jenny Olsson

  Jag gissar på 8 st!
  Ovärderlig i bilen skulle jag säga!Man är ingen bra bilförare om barnet gallskriker, nappen har hjälpt mig att komma hem lugnt och fridfullt många gånger!

  Svara
 17. Johannes Forssell

  2 nappar tror jag att ni har.

  När min dotter var liten och vaknade hela tiden på natten så funkade det ibland att stoppa in nappen så somnade hon om. Det funkade inte jämt, men oftast någon gång per natt och då var det guld värt att kunna sova vidare någon extra timme

  Svara
 18. Carola Berg

  Gissar på 3 nappar.

  Ingen av våra sju barn har tagit napp så jag vet faktiskt inte riktigt i vilken situation den är ovärderlig men jag kan tänka mig att den underlättar i situationer då man kanske inte kan plocka fram bröstet direkt, som tex i bilen eller på promenad.
  Vore kul att vinna denna fina så hoppas vi på att bebis i magen behagar använda den 😉

  Svara
 19. Rebecka H

  Jag gissar på 5 nappar. Jag förespråkar napp eftersom den är lättare att göra sig av med än vad tummen är 🙂 Att kunna ta till nappen som hjälp vid tröst när något äger rum som man inte vill missa och bröstet inte lämpar sig, som vid en cermoni i kyrkan.

  Svara
 20. Jennie (ThinyOrange)

  Jag har mejlat dig printscreen tidigare, behöver jag göra det igen? Har i alla fall tipsat på min instagram – thinyorange
  Jag tycker att nappar är ovärdeliga när det är dags att handla eller något som är AKUT och det blir napp i högsta hugg och vidare med en lugn unge – helt ovärdeligt! 🙂

  Jag tror att ni redan har 12 st nappar till den lille!

  Kram Jenni

  Svara
 21. Ida

  Eftersom jag inte har någon bäbis än så kan jag ju bara tänka mig när en napp är ovärderligt, och de är kanske för att förlänga tiden till mat kanske 😉 står man i kön i mataffären och dom börjar böka och gnälla kan en napp göra att man kanske ändå hinner hem innan de blir kaos 😉
  Och jag tror ni har 4 nappar 🙂

  Svara
 22. Elin Hansson

  5 nappar?

  Vid nattning tycker jag det förenklar så mycket. Det ger en trygghet när man väl slutar med amningen!

  Svara
 23. Sara Bengtsson

  Jag gissar på 3

  Bästa med nappen är att den kan trösta då barnet är ledset, söva om barnet är trött, lugna om barnet är upp i varv och ja listan kan bli lång. Om man har en med stort sugbehov kan den vara ovärderlig då man själv kan få vila tuttarna.
  Hoppas ni mår bättre i stugan snart. Lider med er!

  Svara
 24. erica

  Chansar på 3 nappar.

  Till nyfödda är den ovärdelig när mamman behöver paus i amningsmarathonen som kan uppstå. Pappan har då en chans att få ge trygghet genom att stilla sugbehovet och ge närhet och på så sätt avlasta mamman lite och få en egen chans till anknytning på tumanhand.

  Svara
 25. Tingeling

  nappen är bra för att lugna ner barnet och ge extra tröst går också snabbare för barnet att somna om den har nappen.

  Jag tror ni har fyra nappar till bebis

  Svara
 26. Madeleine W

  Gissar på 6 nappar till bebis!

  När inget annat duger så har Lilly kommit till ro när hon fått napp, så i många akuta nödlägen är nappen ovärderlig! hoppas lillebror som är på väg vinner denna gyllene napp och napphållare! <3
  // @maddieochlilly

  Svara
 27. Sandra Sandqvist

  Sicken lyxig napp! Jag tycker att nappen väldigt ovärderlig. Ett bra exempel och tips är att stoppa in den direkt efter amningen. Vår tjej har lärt sig att hon får fortsätta ligga och snutta på nappen när hon ätit färdigt så amningsstunderna blir inte så långa och hon är helnöjd. Och det är ovärderligt när man har en aktiv leksugen storebrorsa som sitter och väntar=)
  Jag tror ni skaffat 6 st nappar till bebisen. Kram

  Svara
 28. Elin

  Min dotter har kolik och att hon har velat tagit napp är ovärderligt!!
  Nappen kan vara en av dom bästa uppfinningar 😉

  Jag tror att ni har 2 nappar till bebis!

  Svara
 29. Joanna

  När barnet är ledset, oavsett anledning, då är nappen en otrolig trygghet hemma hos oss i alla fall.
  Jag gissar att ni inte har några nappar än så länge =)

  Svara
 30. Moa

  Jag tycker att nappen är ovärderligt när barnen ska komma till ro t.ex. när de ska sova eller när de behöver tröst och man inte kan ta upp dem t.ex. när man sitter i bilen:) Gissar att ni har två nappar till bebisen!

  Svara
 31. Mia

  Jag tror 2 st. Hos oss är napp ovärderligt för båda barnen, vid sömn och tröst. Båda har tagit napp från dag ett.

  Svara
 32. Johanna lingefors

  När sonen ska sova eller när han trillat och slagit sig. Nappen är en sån tröst för honom.

  Svar: 1

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här