Lucka 10 är öppen!

Godmorgon allihopa!

Idag är det dags att öppna lucka 10!

julkalender-lucka-10

Foto: Fotoliselotte

I dagens lucka gömmer sig ett Silver Lining Babygym värde hela 1099 kr! I det här babygymmet får bebisen himmelskt kul bland moln och regnbågar! Babygymmets färger är modernt med detaljer i neon som stimulerar bebisens syn. Det finns fem hängande leksaker som stimulerar bebisen med ljus, ljud och musik.

 

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och varför du skulle vilja vinna dagens lucka.
 • Svara på utslagsfrågan: Vilken färg är Lucas favoritfärg?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

73 Kommentarer

 1. Jonna

  Godmorgon!!
  Jag skulle ge babysimmet till min son som har tröttnar på vårt ( kan man ju förstå egentligen, många leksaker är borta och vi har försökt ersätta som med andra grejer som inte riktigt funkar , typ skramliga burkar och sånt haha) och det vore ju toppen med ett såhär fint ❤️ När han har haft det klart så får det gå vidare till min bror som ska ha bebis i början på nästa år ( vi har delat babygym till alla våra barn, därav att det är liiiite slitet?)

  Jag tror Lukas favoritfärg är blå för han passar så himla bra i det med sina blåa ögon!

  Svara
 2. Malin Nätynkig

  Babygymmet kommer förhoppningsvis framtida syskon få sen när det väl är dags. Förra gången använde vi oss av mycket begagnat eller lånat så det vore ju super kul med någonting så fint och nytt ?

  Jag tror Lucas favoritfärg är limegrön ☺️

  Svara
 3. Ellinor

  Jag tror hans favoritfärg är blå. Kanske är han som min kusin och ändrar favoritfärg en gång i månaden för att det ska bli rättvist för färgerna haha.
  Om jag vinner får min dotter babygymmet och blivande syskon om vi har tur. Just nu har vi en mörkrosa hello kitty som vi ärvt, och som inte är min stil egentligen ?

  Svara
 4. Cissi_holm

  Jag tror Lucas favoritfärg är turkos. Om jag skulle ha turen att vinna skulle babygymmet gå till min kompis som ska ha bebis i början av juli. Hon har hittills haft det riktigt kämpigt och jag skulle vilja ge henne något fint att använda till bebisen sen.

  Svara
 5. Cecilia Bratt

  Jag gissar att luras favoritfärg är grön.
  Jag skulle ge babygymmet till min bästa kompis som ska få en liten i februari. De har haft en lite tuff graviditet med mycket oro och det skulle vara så roligt att få ge henne detta fina babygym i julklapp.

  Svara
 6. Amal

  Godmorgon! jag tror Lucas favorit färg är blå, min dotter skulle få detta babygym, jag tror hon verkligen skulle älska det!

  Svara
 7. liselotte

  Jag gissar på orange
  Jag vill vinna för det kommer ett litet barnbarn i februari och detta skulle passa perfekt till den lille

  Svara
 8. Ingrid Dahl

  Jag skulle ge det till vår son som fortfarande ligger mycket stilla på golvet och skulle behöva lite ny stimulans. Detta fina gym med spännande innehåll vore perfekt!
  Jag tror att Lucas favoritfärg är turkos.

  Svara
 9. Fröken M

  Jag tror att lukas favoritförg är röd !

  Finaste babygymmet skulle finaste lilla prinsessan Matilde få !
  Hon fyller snart “3 månader” och är vaken allt mer.
  Hon är nyfiken på allt i sin omgivning
  och jag är säker på att hon skulle gilla att ligga där och spana upp bland molnen 🙂

  Svara
 10. Malin J

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag verkligen gillar Skip Hop’s produkter! Det känns verkligen som kvalitet och de har ofta genomtänkt design.

  Jag tror Lucas favoritfärg är ljusblå.

  Svara
 11. Fredrika

  Jag tror Lucas favoritfärg är röd!
  Jag skulle ge babygymmet till min syster som får barn till våren. Detta då min dotter är för stor för det och hon har det tajt med pengar då hon är student 🙂

  Svara
 12. Sandra

  Jag skulle ge gymmet till min bebis som förväntas komma i februari.
  Gissar på att hans favoritfärg är den gröna färg som finns i bland annat Brasiliens flagga.

  Svara
 13. Bella

  Gult gissar jag på 🙂
  Jag skulle ge gymmet till min lilla knorris i magen, som förväntas komma den 6 april- då jag och sambon firar 8 år som par.

  Svara
 14. Amanda

  Vi tror på grön.

  Med armar som flaxar och slå.
  och med ben som kickar.
  Kan Caspian ligga här tills han han börjar gå.
  Träna motorik, träna hörsel och blickar
  -träna men synen sin.
  Hoppas vinsten blir min!

  Svara
 15. Malin Svärd

  Jag tror att hanse favoritfärg är gul,
  att få vinna detta skulle vara så himla kul.
  jag vill ge detta till min bästa vän,
  som inte fått sin bebis än.
  I Februari ska hon få en liten stjärna,
  vad skulle inten vara bättre än ett gym som stimulerar alla sinnen, kropp och hjärna.
  Dom levererar så himla bra saker, skip hop,
  och kvalitén är alltid tip top!

  Svara
 16. JESSICA

  Skiphops gym är så fina. De fanns inte när vi väl rader nr1. Så nu när lillebror är här vill vi gärna ha det fina från skiphop! ?

  Jag tror att Lukas favoritfärg är GRÖN

  Svara
 17. stina juhlin

  Jag tror på favoritfärgen grön!!

  Skulle vara perfekt vinst till vårt barn som förhoppningsvis anländer snart!!!

  Svara
 18. Elin

  Vår dotter skulle få detta babygym då hon gillar att ligga på golvet och titta sig omkring på sina saker i nuvarande babygym som dock inte är så kul enligt mamman i huset längre.

  Jag tror hans favoritfärg är röd.

  Svara
 19. Christine

  Jag väntar barn om två månader och detta babygym skulle vara perfekt att ha hemma som barnet kan aktivera sig i och upptäcka färger och former.

  Jag gissar på grön!

  Svara
 20. Caroline

  Detta gym skulle min dotter få! Helt fantasiska färger och jag kan förstå att de stimulerar barnen ?

  Jag tror att Lucas favoritfärg är turkosblå men han säger nog bara “blå” ?

  Svara
 21. Sara Lindqvist

  Jag tror hans favoritfärg är blått, särskilt lite ljusare blå även om allt blått troligen går hem. Jag skulle vilja vinna detta babygym till vår första bebis som föds vilken vecka som helst. Vi vet inte vad det är för kön på barnet och det är svårt att hitta neutrala, snygga babygym. Detta var så fint!

  Svara
 22. Michaela

  Jag gissar att hans favoritfärg är guld!

  Och det här neutrala, fina babygym hade jag velat vinna till min kommande bebis 🙂

  Svara
 23. Susann

  Jag gissar att favvofärgen är röd!

  Babygymmet skulle va toppen till vår lilla tös, det hon har nu är kallt och glansigt så hon kanar av det hela tiden (mamman som inte tänkte när hon köpte det) detta gym ser verkligen stimulerande ut, kanske tom så att pappan i familjen skulle tycka det är roligt att leka med det tillsammans med sin dotter ☺️?

  Svara
 24. Eni

  Grön tror jag!
  Skulle vilja vinna eftersom Skiphop ABC åkte tillbaka till butiken förra gången och nu behöver vi ett nytt babygym.

  Svara
 25. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja överraska min kusin och hennes nyblivna dotter med detta lyxiga paket. Det hade verkligen blivit en fin välkomstgåva och julklapp i ett. Min kusin var en av det få som ställde upp för mig lite extra när jag väntade min dotter som 16 åring, det var en tid då många andra vände mig ryggen. Hade varit fint att få ge något tillbaka.

  Gissar på orange.

  Delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

  Svara
 26. Johannes

  Jag tror på turkos.

  Min son som föddes för 1,5 månader sedan har redan haft två omgångar långdragen förkylning och även ögoninflammation. Han har nog varit frisk typ två veckor av sitt liv. Det har gjort att det blivit mycket fokus här hemma på “får han luft?”, “har han feber?” och en massa tröst då han varit väldigt ledsen och haft ont. De senaste dagarna har han mått bättre och nu börjar vi fundera på det här med motoriken och om han fäster blicken bra. Det känns som att han inte riktigt fäster blicken på samma sätt som storasyster gjorde i hans ålder och han känns inte heller lika stark – men det kanske inte är så konstigt med tanke på att han haft en tuff start på livet? Därför önskar jag detta babygym till min son så att han får gymma lite och har en massa spännande saker att fästa blicken på. Håller tummarna!

  Svara
 27. Malin Eriksson

  Jag är gärna med och tävlar! Min dotter på två månader har fått ärva allt och lite till av storebror men just babygymmet har verkligen sett sina bästa dagar. Detta var superfint och hade varit en jättebra julklapp till henne!

  Jag tror att hans favoritfärg är grön.

  Svara
 28. Joakim H

  Gissar på att favoritfärgen är rosa! Det är nämligen vår 3årings favoritfärg!

  Systerdottern skulle bli jätteglad för detta babygym!

  Svara
 29. Ida

  Jag gissar på röd ?
  Mina barn är för stora för babygym tyvärr men jag har vänner som väntar barn och att få ge bort ett babygym i present hade ju varit underbart och föräldrarna hade blivit så glada av ett få ett sådant ?

  Svara
 30. Åsa Wiberg

  Lucas favoritfärg tror jag är blå.

  Min ensamma (ensamstående och boende i en ny stad utan nära släkt) graviditet har varit orolig, alltifrån misstänkt missfall, kraftiga sammandragningar och dåliga värden(mina), detta har medfört att jag inte vågat köpa saker till bebisen i magen. Går på extrakollar och bebisen mår just nu bra och detta Babygym skulle vara en dröm!

  Svara
 31. Ev

  Turkos!

  Babygymmet skulle användas av min yngsta den resterande bebistiden, och även av min äldsta som älskar att leka bebis. ??

  Svara
 32. lamija

  Blå tror jag fast åt det turkosa hållet. svaret får nog bli turkos haha. Babygymmet skulle jag ge till femte syskonbarnet som inte kläckts än <3

  Svara
 33. Christina Frisberg

  Vilket superfint, mysigt och mjukt babygym 🙂
  Jag skulle ge det i present till mitt snart kommande barnbarn vet inte vilket kön det blir men det gör det hela bara ännu roligare, storebror är nästan 5 år så det finns inga småbarnssaker kvar , det blir mycket att införskaffa till den lille, roligt men dyrt 🙂

  Svara
 34. Petra Ekberg

  Jag tror Lucas favoritfärg är blå.
  Babygymet skulle en en nära väns väldigt efterlängtade bebis få som kommer vilken dag som helst.

  Svara
 35. Maria Ahlin

  Jag skulle vilja vinna detta babygym till våra kompisar som väntar sitt barn som har ett hjärtfel. Med all oro som kommer med det så kan det vara skönt med en överraskning i all oro.
  Jag tror att Lucas favoritfärg är grön.

  Svara
 36. Evelina H

  När bebisen i babygymmet ligger och mår,
  leker, sprattlar eller försöker nå sina tår,
  då njuter hon säkert av en härlig och skön stund,
  trötter kan hon bli, kanske väljer att ta sig en blund.

  Jag gissar på att Lucas favoritfärg är gul.

  Svara
 37. Sara Källström

  Gissar på grön!

  Jag skulle vilja ge detta babygym till en fin vän som väntar smått! Har hört så bra om Skip hop och det vore fantastiskt att ge henne detta gym till bebben!

  Svara
 38. Erika G

  Med tredje barnet på väg så har babygymmet vi har nu blivit nött. Skulle vara roligt att ge bebis något nytt och inte bara begagnat.
  Jag tror att Lucas favoritfärg är grön. ?

  Svara
 39. Mari B

  Om jag vann skulle lillasyster få detta underbara babygym. Lillasyster är bara 3 dygn och vi ligger fortfarande kvar på BB.
  Lucas favoritfärg är grön, tror jag.
  Jag har har tipsat.

  Svara
 40. Elina

  Jag skulle vilja vinna detta till vår son som har börjat bli så uppmärksam på saker och tycker det är så spännande ☺️ Vi har faktiskt inte köpt ett babygym då inget annat barn gillat de, men de behövs nog ett till honom verkar det som ? jag tror Lucas favoritfärg är Limegrön ?

  Svara
 41. Mia Korch

  Rosa gissar jag på

  I detta fina babygym hade min busiga lilla Betty fått leka. Hon fyller 7 veckor idag och börjar få ett större behov av lek och stimulans.

  Har delat tävlingen sedan tidigare på min instagram, miasdag

  Svara
 42. Carolina Åhsberg

  Jag tror att hans favoritfärg är blå. 🙂

  Den här vinsten skulle vår kommande lilla skatt få,
  att ligga och kika, leka utvecklas och ha det riktigt härligt på.
  Skiphops grejer är dessutom så himla fina,
  fick jag välja skulle alla deras grejer till slut kallas “mina”.

  Svara
 43. Sara Å

  Då Isaac e för stor för babygym nu skulle min barndomskompis få detta fina i julklapp till deras bebbe som kommer till sommaren!
  Jag gissar på turkos!

  Svara
 44. Malin Larsson

  Jag skulle vilja vinna babygymmet i julklapp till våran son Charlie på 5 veckor. Han älskar att ligga på skötbordet och titta på musikmobilen vi har där ovanför, så tror han skulle bli väldigt glad om han fick ett gym där han kunde ligga och leka och drömma sig bort bland molnen.

  Jag tror hans favoritfärg är grön

  Svara
 45. Malin

  Jag tror att röd är hans favoritfärg.

  Produkter från SkipHop är riktigt grymma
  och det är väl aldrig för tidigt att börja gymma?
  Charlie, 1 månad, vill öva på motoriken,
  redan nu är han så otroligt nyfiken.
  Bland moln och regnbågar skulle han trivas bra
  så ett Silver Lining Babygym måste vi ha!
  Att stimuleras av ljus, ljud och musik är kul,
  därför önskar sig Chharlie detta babygym i jul!

  Svara
 46. Rebecka H

  Jag tror Lucas favoritfärg är röd.
  Babygymmet skulle jag spara till framtiden. Det är så mycket som ska köpas samtidigt så babygym var en av de saker som fick komma i andra hand.

  Svara
 47. Annelie

  Jag skulle ge babygymmet till min syster som fick en son 13 november. Jag har inte träffat dem än och det skulle vara kul att få ge en sån finfin present när vi ses i Januari. <3

  Jag tror att Lucas favoritfärg är grön! 🙂

  Svara
 48. Susanna

  Jag tror hans favoritfärg är lila ☺️
  Lillebror fick ärva storebrors babygym så det hade ju varit roligt om han fick något nytt ?

  Svara
 49. Joanna

  Detta babygym ser fantastiskt mysigt ut och hade passat min lilla kille perfekt =)

  Jag gissar att hans favoritfärg är BLÅ

  Svara
 50. Rebecca

  Jag hade så gärna velat vinna detta pris till min sambos syster då hon ska föda sitt andra barn i April! Hade passat så bra med denna fina vinst, hon och bebis hade säkert blivit jätteglada<3 Jag tror att Lucas favoritfärg är turkost!

  Svara
 51. Ana Kokol

  Brasiliens färger: grön och gul.

  Jag skulle vilja ge denna vinsten till en nära vän som jag tidigare har jobbat ihop med. Den relationen har växt till en äkta vänskap och hon ska i januari få sitt första barn, såå mysigt.

  Svara
 52. MammaMaddie

  Jag tror blå, gul och grön! Som Sveriges/Brasiliens flaggor!

  Kusinen väntar barn på julafton, skulle ge denna i “välkommen till världen”-present 😀

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här