Lucka 16 är öppen!

Godmorgon allihopa!

I dagens lucka kan ni passa på att vinna en riktigt fin julklapp till er själva eller till någon ni tycker om! Missa inte detta!

julkalender-lucka-16

Foto: Fotoliselotte

Bakom lucka 16 finner vi en fantastisk fin lyx-klocka från Hexter & Baines värde 1595 kr! Vinnaren får själv välja mellan herr- och damklocka och vilka färger på läder och boett.

 

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och berätta vem som kommer få klockan om du vann
 • Svara på utslagsfrågan: Hur många klockor har jag och Jair tillsammans?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

104 Kommentarer

 1. Malin Nätynkig

  Jag skulle ge klockan till min syster om jag vann. Hon fyller år på söndag och som numera nyutbildad uska som söker jobb har jag inte allt för mkt pengar att spendera. Men min syster är ovärderlig för mig. Hon finns alltid där och hon är min bästa vän.

  Jag tror att du och Jair har 9 klockor tillsammans ☺️

  Svara
 2. Karin Grandin

  Tror ni har 7 klockor.

  Och denna vinst skulle jag ge till mig själv. Jag är tid optimist och har aldrig koll på tiden så med ett snyggt armbandsur så skulle jag börja ha koll !

  Svara
 3. Beatrice

  11 klockor ? gissar jag på ?

  Jag skulle nog ha klockan själv, så snygg ju! Dessutom har jag ingen klocka och på jobbet kan jag ju inte kolla tiden på mobilen, det ser inte så bra ut…

  Kram

  Svara
 4. Alisa

  Om jag vinner så skulle min man som fyller 30 år i januari! Har ordnat med överrasknings fest men inte hittat den perfekta presenten än, så detta vore perfekt ?
  Jag gissar på att ni har 9 tillsammans

  Svara
 5. Sara Lindqvist

  Jag gissar på 9 klockor. Sen skulle jag själv få klockan eftersom jag inte haft någon sen jag var liten.

  Svara
 6. titti s

  Jag gissar på 14 klockor

  Ilockan skulle gå till mig. En tidlös klocka som passar till allt. God jul till mig ?

  Svara
 7. liselotte

  Jag gissar på 7 klockor, Vinner jag skulle jag behålla klockan själv, har aldrig ägt en dyr och fin klocka, har bara billiga. Så den skulle jag ha och vara så stolt över.

  Svara
 8. stina juhlin

  Jag är för dålig på att använda klocka så jag skulle helt klart vilja ha den här finns själv!!

  Jag tror att ni tillsammans har 13 klockor.

  Svara
 9. Ida Johansson

  Jag själv skulle få klockan!
  Jag behöver en “vuxenklocka”, men tycker att det är alldeles för mycket pengar att lägga på en klocka så det blir aldrig att jag köper en.

  Jag gissar på 10 klockor!

  Svara
 10. Michaela

  Vilken underbar vinst kanske mamman i huset något på armen bära till jul och nyår får. Jag tror att ni har 6klockor tillsammans

  Svara
 11. Ellinor

  Jag gissar på 5 stycken! Om jag vann skulle min fina sambo få den. Han äger ingen själv men har pratat länge om att köpa en klocka. Tänk vad överaska ha skulle bli?

  Svara
 12. Emelie Su

  Gissar på 5

  Vore en perfekt present att vinna till mig själv då sambon fick ny klockan nyligen och jag tänkt att jag skulle vilja ha en ny ??

  Svara
 13. Marie Alvas mamma

  Jag gissar på 6 st.
  Jag skulle ge klockan till mig själv. Min man tycker det är så svårt att köpa julklapp så denna kunde vara från honom till mig. Dessutom äger jag ingen klocka och vill så gärna ha en.

  Svara
 14. MammaMaddie

  Ååh, hoppas ni har 4 st klockor tillsammans!

  Daniel och jag har 0 st tillsammans men vi är också dåliga på att unna oss saker till oss själv. Båda fyller nu kring jul, jag innan och han efter. Så skulle bli överlycklig för denna lucka!

  Svara
 15. Sofi

  Jag gissar att ni har 9 klockor ihop. Om jag vann skulle min fina man få en sån fin klocka som passar att ha på jobbet till kavaj❤️

  Svara
 16. Jonna

  Jag skulle ge klockan till min man, han bara ääälskar klockor men unnar sig aldrig någon ny ( finns så många andra hon att stoppa pengarna i ?) Han hade blivit så glad!

  Jag tror att du och jair har 3 klockor tillsammans

  Svara
 17. Sara Källström

  Denna klocka skulle jag ge till min man då han aldrig håller tiderna! Han äger ingen klocka idag så denna hade verkligen kommit till pass!
  Gissar på 3 klockor

  Svara
 18. Ulrika

  Jag skulle ge klockan till min älskade make. Han är fantastiskt och har tagit till sig mina döttrar som sina egna och nu i år har vi fått en liten sladdis samt gift oss. Han är en underbar pappa till alla tre, trots att han jobbar massor just nu för att jag ska kunna vara hemma med barnen så länge vi kan 🙂 orken finns inte alltid där men han är goaste pappan ändå! Denna vore så kul att överaska honom med!

  Jag tror ni har 11 klockor tillsammans 🙂

  Svara
 19. Hannah

  Jag gissa på 8 klockor. 🙂

  Ja, den skulle jag ge till min go svagerska som är en sjuksköterska till cancer barnavdelning. Hon har glada timmar och ledsna timmar dar på jobbet och lite peppning är inte fel!

  Svara
 20. Malin

  10 klockor?

  Om jag finaste klockan vann
  skulle jag ge den i julklapp till min man.
  Han har länge önskat sig en klocka med läderband
  Hexter & Baines kommer sätta hans hjärta i brand!

  Svara
 21. Malin Svärd

  jag tror att du och Jair har 12 klockor tillsammans,
  man måste ju gissa om man ska ha en chans.
  jag skulle verkligen tacka och bocka,
  om jag skulle vinna denna klocka. ❤

  Svara
 22. Ida

  Jag har en man som verkligen älskar klocka och sin favorit klocka la nyligen av så det vore ju perfekt att kunna ge en sådan här bra julklapp till honom då han är världens bästa man och pappa till våra barn ?
  Jag tror ni har 6 st klockor tillsammans.

  Svara
 23. Emma L

  Jag skulle spara på denna och ge den till min underbara styvmamma i mars när hon fyller år. Hon är en så bra mamma till mig och min syster och gör ingen skillnad mot sin biologiska son, hon förtjänar något fint 🙂
  Jag gissar på 8 st klockor

  Svara
 24. Ingrid Dahl

  Om vinsten blev min skulle jag klockan själv behålla, på min handled skulle jag hela tiden kolla. Så stilren och snygg med band i läder, lätt att matcha till alla kläder.

  Jag tror att ni har 6 klockor tillsammans!

  Svara
 25. Martin

  Min sambo fick ingen push-presen i somras men kanske är det inte försent? Skulle ge henne denna klocka och säga tack för hennes slit, att jag uppskattar allt hon gör och att hon är en toppenmamma. Hon förtjänar världen men tror hon skulle bli jätteglad för en snygg klocka.
  Jag gissar på att ni har 9 klockor

  Svara
 26. Julianna Fredriksson

  Denna klocka känns lite som en lyxigare variant av ett armbandsur som vore hur snygg som helst nu till vintern med en enkel och även med en mer festligare look Tycker min dotter ska börja använda klockor igen så därför vore Hexter & Baines en helt bra start för henne när de kommer till klockor.

  Jag tror att ni har 8 klockor tillsammans.

  Delar tävlingen på Facebook
  https://www.facebook.com/JFredr

  Mvh Julianna Fredriksson

  Svara
 27. negin

  Gissar på 6 klockor tillsammans, hos oss är vi väldigt dåliga på att använda de 🙁
  Min pappa hade fått den av Nicole i julklapp 🙂 🙂

  Svara
 28. Amanda

  Jag tror på sjuklockor.

  Denna skönhet skulle jag vilja ha.
  Då kan jag komma i tid var eviga dag.
  Fin som ett smycke, men med funktion.
  Detta ur blir för mig en god kompanjon ?

  Svara
 29. Johanna Th

  2 tror jag att ni har. Jag önskar vinna en till min man då han snart går på pappaledighet och alltså kan börja använda klocka igen (han jobbar inom vården så får ej ha klocka på jobbet av hygienskäl). Delat på instagram (systerskratt).
  Mvh Johanna Th

  Svara
 30. Anke

  Åh den skulle min sambo få, för hans klocka är jäääättegammal och det tar emot att byta batteri bara. Det vore bättre med en helt ny istället ?
  Jag gissar på att ni har 15 st ihop.

  Svara
 31. Johannes

  9 klockor.

  Den är ju skitsnygg! Jag skulle ge den till mig själv, jag har ju ändå varit väldigt snäll i år 😀

  Svara
 32. Caroline

  Åh denna skulle min fantastiska man få i julklapp då jag fick en underbar klocka av honom när vår dotter föddes i juli.

  Jag gissar på att ni har 12 stycken klockor tillsammans.

  Svara
 33. Veronica Laestadius

  Det skulle bli en julklapp till mig själv, då jag inte har någon klocka och aldrig skulle unna mig själv en ? Gissar på 6 stycken.

  Svara
 34. Malin J

  Jag tror ni har 6 klockor tillsammans. 🙂

  Jag skulle fått klockan själv om jag vann 🙂 jag har funderat på en klocka runt armen ett tag, smidigt när jag jobbar i förskolan och inte kan eller vill ha mobilen på mig hela tiden.

  Svara
 35. MariaM

  Jag skulle vilja vinna klockan till mig själv. Tror även mina vänner skulle uppskatta det då jag inte haft en klocka på många år, och har en tendens till att utgå från lite längre minuter än vad de gör när vi bestämmer träff. Har jag turen med mig kanske jag kan lyckas komma i tid lite bättre…

  Jag tror att ni har 5 klockor tillsammans.

  Svara
 36. Natalie

  Jag gissar på 7 klockor tillsammans.

  Jag skulle ge klockan till min man Johan eftersom han önskar sig en och han fyller år i januari. Jag skulle gravera in “jag älskar dig för evigt” på baksidan.

  Svara
 37. -Jenny-

  Jag tror att ni har 6 klockor och skulle nog ge den till mig själv. Vill bli mindre mobilberoende och då vore en klocka toppen så att jag inte behöver kolla tiden på mobilen (och passa på att kolla läget på sociala medier samtidigt…)

  Svara
 38. Mia Korch

  Gissar på 3 klockor

  Klockan skulle min man få, han har länge pratat om att köpa en snygg lite dyrare klocka. Men som nyblivna föräldrar har vi inte haft möjlighet. Han skulle bli så lycklig av en så fin oväntad julklapp!

  Har delat sedan tidigare på min instagram, @miasdag

  Svara
 39. Jenny

  Jag gissar på 8 klockor.
  Om jag vinner så skulle jag ge klockan till mig själv, har letat efter en schysst och stilren klocka sen min födelsedag(juni) och en sån här klocka skulle passa perfekt på min handled.

  Svara
 40. Milla

  Jag skulle vilja få klockan själv då den skulle vara ett välbehövligt inslag i mitt liv. Jag gissar på att ni har 4 klockor tillsammans.

  Tänk att få en vacker klocka perfekt vid en dans,
  därför hoppas jag att jag nu har en chans,
  ett smycke blir det som även visar tid,
  det skulle ge lite lugn och frid

  Svara
 41. Anna Niemann

  Tror ni har 17 klockor tillsammans!

  Jag skulle ge min man en klocka framförallt för att jag älskar honom men även för att han ska bli lite bättre att hålla tiderna! 🙂

  Svara
 42. Frida S.

  Jag gissar att ni har 11 klockor tillsammans! Ja har för mig att du har nämnt nångång att Jair gillar klockor!
  Jag skulle ge klockan till mig själv! Unnar mig aldrig nått nu mera när det är två barn man hellre köper saker åt 🙂

  Svara
 43. Petra Mary-Anne

  Hej!

  Åååå vilken fin vinst. Jag gissar på 4 klockor.
  Jag skulle ge den till mig själv:
  Jag tappar alltid bort tiden för min klocka sitter adrig på,
  sedan hittar jag aldrig mobilen och hur löser man nu detta då?
  jo, man tävlar i Emmas julkalender och vinner en stilren klocka som den här,
  sedan man den alltid med stolthet bär!

  Svara
 44. Mari B

  Jag tror ni har 3 stycken klockor.
  Om jag vann skulle jag använda klockan själv. Jag äger ingen klocka och ibland är inte mobilen i närheten såsom på jobbet (dock dröjer det innan jag kommer tillbaka dit pga föräldraledigt)
  Jag har tipsat.

  Svara
 45. Kristina K

  Skam den som ger sig, sägs det…
  Idag gissar jag på att ni har 6 klockor tillsammans.

  Jag ville gissa på nåt helt annat, men eftersom jag alltid har fel gissar jag på det som kändes helt tokigt, för då kanske det blir rätt istället, ha ha.
  Iaf, OM jag nu, mot förmodan, och kors i taket och gud vet allt faktiskt skulle ha rätt, så vore en klocka den absolut perfekta presenten till min make som fyller år precis efter vi skålat in det nya året. Kan väl säga såhär, 1 januari är man inte “kung i baren”…. 😉 Han behöver en snygg stilren klocka, då han bara har en sportig variant som inte riktigt passar alla tillställningar. Vore en kanonpresent. Hoppas.

  https://www.facebook.com/kristina.karlssonfdmagnusson/posts/1353937707972405?pnref=story

  Svara
 46. Linnea

  Min man har ibland svårt att tiden hålla,
  då han inte har någon klocka på att kolla,
  detta ur är både praktiskt och moderiktigt,
  och han slipper då missa någonting viktigt.

  Jag tror ni har 7 klockor tillsammans

  Svara
 47. Christina Frisberg

  Bara så jädrans läcker , villhasnygg!! 😉
  JAG GISSAR: 7 klockor. ( inte väckarklockor och väggklockor inräknat)

  Svara
 48. Ev

  Jag gissar på att ni har sju klockor tillsammans! ?

  Klockorna är sjukt snygga, en herrklocka i svart och silver skulle klä min fantastiske make perfekt. Han skulle få den i morgonpaket på julafton, det skulle bli en härlig kontrast till de andra morgonpaketen som brukar bestå av typ strumpor och en chokladboll (som jag slår in till mig själv). ??

  Svara
 49. Anna Johansson

  Tolv klockor har ni tillsammans. Min man som älskar klockor skulle få den, själv håller jag mig till telefonen. ??

  Svara
 50. Linda L

  Jag gissar på att ni har 6 klockor tillsammans ☺
  Om jag vann denna läckra klocka så skulle min sambo få den, han är alldeles för bra på att skämma bort mig vilket jag inte alls är mot honom Han hade blivit så glad om jag skulle gett honom en klocka, riktigt snygg och stilren ☺

  Svara
 51. Cecilia Bratt

  Jag gissar på att ni har 5 klockor.

  Om jag vann skulle jag ge mig själv klockan då jag länge velat ha en fin klocka men aldrig unnat mig det, finns alltid så många andra hål att stoppa pengarna i.

  Svara
 52. Eni

  7 klockor
  Hade överraskat min fina make, han älskar klockor och hans två favoriter börjar bli utslitna. Kanske detta blir en ny favorit 🙂

  Svara
 53. Lovisa

  Jag tror ni har 8 klockor tillsammans. Om jag vann skulle jag ge klockan till en vän som bara har en klocka, och den klockan är trasig

  Svara
 54. Anita

  Nu gissar jag på tre. Skulle så gärna ha den här klockan. På min har emaljen släppt så jag är i stort behov av en ny och så här fin hade jag aldrig vågat drömma om. Underbar!

  Svara
 55. Fröken M

  jag gissar på 5 klockor !

  Jag skulle behålla den fina klockan själv.
  Min älsklingsklocka är nämligen borta och jag har letat precis ÖVERALLT här hemma utan att finna den.
  En ny klocka står därför på önskelistan och jag hoppas på massor med tur nu !

  Svara
 56. Michaela

  Jag gissar på hela 18 klockor, kanske är din man och du lika tokiga i klockor som mig och min sambo 😉 Vill vinna klockan till min sambo då han gillar klockor snäppet mer än mig 🙂

  Har delat på instagram: michaelajomalindh förut 🙂

  Svara
 57. Christine

  Jag gissar på 5 klockor tillsammans.
  Jag skulle verkligen behöva en ny och fungerande klocka. Min klocka strular i ett fast jag byter batteri. Tycker dessa klockor är superstiliga.

  Svara
 58. Rebecka H

  Oj vilket lyxpris. Jag vill säga att jag skulle ge den till min man som älskar klockor men skulle gärna ta den själv #beslutsångestdelux
  Man kan aldrig ha förmånga snygga klockor i olika stilar.
  Gissar att ni har 13 stycken

  Svara
 59. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna den här fantastiska vinsten. Det hade varit underbart att få överraska min älskade pappa med en ny klocka, då han verkligen förtjänar en efter allt hårt slit. Under 2016 tog han nämligen modet och steget ut att våga starta eget – och driver numera en korv och livsmedelsbutik med fokus på finska produkter.

  För mig har han alltid varit en stor inspirationskälla, men efter det här så har han växt otroligt mycket. Själv har jag nämligen i många år gått i tankarna om att våga starta eget, men backat ett steg bakåt hela tiden. Men han vågade satsa trots att han egentligen inte alls har någon större erfarenhet, och kanske är det just det som gäller. Man kanske bara ska VÅGA och inte vara så rädd hela tiden. För egentligen vad är det värsta som kan hända? Jo, att det inte går bra för företaget. Men då får man väl lägga ner och åtminstone känna sig stolt över att man vågade.

  Jag är säker på att han skulle älska http://www.hexterandbaines.com/be-devonport-40mm som var riktigt snygg.

  Tror ni har 8 stycken klockor tillsammans.

  Delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

  Svara
 60. Joanna

  Jag gissar på 5 klockor!

  Har själv bara en klocka, en iWatch, och saknar verkligen en elegantare klocka att variera mig med.

  Svara
 61. Jenny

  Kanske 6 klockor ? ? Jag har aldrig ägt en klocka. Då jag har svårt att ha något på handlederna. Men det är ju så snyggt o denna klocka va så enkel o stilren. Så håller tummarna. Är en tidsoptimist som oftast kommer sent. Detta kanskw hjälper mig lite på traven ??

  Svara
 62. Anna Gunnel

  8 klockor

  Om jag vann denna lyxklocka skulle jag självklart ge den till mig själv i julklapp och sedan bära den varje dag och njuta av dess skönhet!

  Svara
 63. Roxanne Munoz-Rytting

  Skulle ge klockan till mig själv eftersom jag inte har någon just nu!

  Gissar på 5 st klockor 🙂

  Svara
 64. Jennifer Nilsson

  Hade jag vunnit hade jag behållt klockan själv, vi småbarnsföräldrar unnar oss saker till oss själva alldeles för sällan. Vi är grymma! 🙂
  Jag gissar på sju stycken :)^

  Svara
 65. Sara B

  Jag tror på 8 stycken 🙂
  Jag skulle ge den till mig själv. Det har varit ett händelserikt år. Jag gick från föräldraledig till att läsa in matte samt jobba, för att sedan i höst börja skolan. Snart en termin klar av sju och det här skulle vara en perfekt present till mig som faktiskt har gjort det bra i år! 🙂 Det bästa med det hela är att jag verkligen trivs med skolan och min blivande yrkesroll! 🙂

  Svara
 66. Linda

  Åh jade definitivt gett bort klockan till min kära fästman som älskar klockor OCH jag har ej handlat en endaste julklapp än.
  Jag gissar på att ni har 6 klockor 🙂

  Svara
 67. Tina Pedersen

  Hoppas o tror ni har 5 klockor.. ?
  Behov av 2 nu då lilltrollet försökte spola ner min i toa ?
  Delat din kalender på mun Face o instagram ??

  Svara
 68. Erika

  Jag skulle ge vinsten till min mamma om jag vann, just för att hon är min mamma.
  Jag gissar att ni har 11 klockor. ?

  Svara
 69. Michaela

  Om jag skulle vinna så skulle mi man få den. Är så sjukt trött på att alltid se en jobb anpassad klocka på hans arm. Tvingar han alltid ta av den när han kommer hem.

  Jag tror att du och Jari har 17 klockor tillsammans

  Svara
 70. Sabrina

  Denna klocka hade jag mer än gärna behållit själv. Hade blivit min julklapp ✨ jag gissar på att ni har 10 klockor sammanlagt!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här