Lucka 11 är öppen!

Gomorron, gomorron!

Denna morgon är det dags att öppna den 11:e luckan i årets bloggjulkalender 🙂


Foto: Fotoliselotte

I dagens lucka hittar vi den populära gravid- och amningskudden bbhugme som jag FORTFARANDE sover med! Värdet på dagens lucka är 1499 kr!

 

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och berätta kort varför du vill vinna dagens lucka
 • Svara på utslagsfrågan: Hur många kuddar har vi ALLTID i vår dubbelsäng?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.59!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Relaterade Inlägg

50 Kommentarer

 1. M

  Jag vill vinna kudden då jag alltid både i soffan och sängen har en extra kudde att luta mig mot, antingen mot ländryggen eller mellan knäna. Avlastar och gör att man kan slappna av.
  Jag tror att ni har 5 kuddar.

  Svara
 2. Em SU

  Gissar på 6 st..
  Skulle gärna önsks vinna denna då sonen skulle kunna krama även den när han ska sova och den skulle även hjälpa mig då ja ammar och på natten skulle behöva något ryggstöd mot ryggen

  Svara
 3. Heidi vainionpää

  Hej . Jag vill vinna amningskudde till bebis nummer två, man behöver ju ett bra stöd när man ammar de små ? . Tror att ni har 6 kuddar (om man inte räknar med prydnadskuddar)

  Svara
 4. Linnea Altenborg

  Åhh jag älskar min bbhugme kudde och sover också fortfarande med den trots att min yngsta son är 1,5 år ??
  Men om jag skulle vinna så skulle jag ge bort den till min allra bästa vän som fick sitt första barn i torsdags.
  Skulle vara så roligt att få ge henne en sån fin och otroligt användbar present för det är hon så värd!
  Jag gissar på att ni har 7 vanliga kuddar i sängen och även din bbhugme kudde ???

  Svara
 5. EvelinaH

  Nästa gång jag får barn så vill jag ha en skön amningskudde. Jag hoppas det blir inom en snar framtid och innan den är på plats så kan jag ha den till sängen att luta mig emot medans jag läser.
  Tror du har 8 kuddar i er säng.

  Svara
 6. MammatillOfelia

  Åh, detta är ju en räddade i nöden när man ammar för att inte sitta och belasta ryggen fel! Hade vart toppen, smidig å ta med också ! Gissar på 10 kuddar ?

  Svara
 7. Amal

  Jag vill gärna vinna för när jag var gravid med båda mina barn saknade jag verkligen att ha en sån kudde att sova med pga värk och att det var så obekvämt. Nu vill jag gärna vinna en till min svägerska! Jag tror ni har 6 kuddar i sängen 🙂

  Svara
 8. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

  Säger samma summa som jag har 8 stycken.
  Jag har flera vänner som precis fått barn, skulle gärna vilja ge denna i julklapp till en fin vän.

  Svara
 9. Michaela Öhman

  En vän väntar sitt första barn nu i Feb och med denna vinst skulle jag kunna överraska henne med något lyxigt inför kommande bebisen. Hon har fått tag på allt begagnat och har tyvärr inte råd med något dyrare. Så denna skulle hon få om jag vann och både hon och bäbis skulle mysa så gott under amningsstunderna. Jag tror att ni alltid har 10kuddar i sängen 🙂

  Svara
 10. Hannah Noren

  Min rygg värker väldigt mycket för att jag jobbar hårt med 4 barn, och har ingen bra amningskudde. Kanske 4 kuddar? God jul på er!

  Svara
 11. Elin

  Vilken passande lucka! Jag är gravid med nr2 i vecka 24. Och snart kommer väl fogarna börja knaka igen och att då få sova med en bb hug me vore underbart! Även att den går att använda till amning sen är ju toppen, 2 in 1 🙂

  Jag och min man har 4 kuddar, men jag tänker mig att du är en sån som älskar msssa kuddar och svarar därför 7 st 😉

  Svara
 12. Mari B

  jag tror ni har sex stycken kuddar i eran säng
  har tipsat
  Jag sover som bäst halvt på magen/sidan, och skönast är det då man har en kudde under knät. Dock är kuddarna vi har i sängen kassa på att det ska bli skönt. Och rulla ihop ett täcke som tar mer plats och rullar upp är inget alternativ. Jag hoppas på vinst sådan att jag får sova som en riktigt prinsessa i sängen.

  Svara
 13. Lina Sällberg

  Jag vill vinna för att underlätta lite med ischias och foglossning samt tung mage denna graviditet!

  Jag gissar på 9 st kuddar !!

  Svara
 14. Malin Nätynki

  Jag tror ni har fem stycken kuddar i eran säng. Jag skulle vilja vinna denna då jag har sån fruktansvärd foglossning som gör att jag alltid måste sova med kuddar mellan knäna. Med denna skulle säkert detta underlättas ☺️

  Svara
 15. Tingeling

  Vilken toppen grej till min lilla i magen, en mjuk skön kudde som kan hålla oss (mig) sällskap i säng och soffa som ett extra stöd.

  Jag tror att du har sex kuddar i sängen 🙂

  Svara
 16. Anna M

  Jag vill vinna för att jag sover så dåligt nu i slutet på graviditeten, tror verkligen denna kudde kan hjälpa =)

  Tror ni har 6 kuddar i sängen =)

  Kram Anna

  Svara
 17. Linnea H

  Jag tror ni har 5 kuddar

  Med en bbhugme skulle jag gott kunna drömma,
  när jag smärtan i höfterna kan glömma,
  den ger mig stöd precis där jag behöver,
  sen kan den användas av bebben framöver,
  det här är kudden jag länge velat ha,
  om jag vann skulle jag bli jättegla’

  Svara
 18. Belinda

  5+1 (bbhugme) kuddar gissar jag på, alltså 6 stycken. Nu när min dotter kommit som jag ammar så vore detta underbart! Helt helt underbart. Både som stöd åt den onda mammakroppen när vi ska sova, men såklart också när hon ska ammas. All heder och kärlek till bbpersonalen, men jag fick aldrig riktigt till ett bra grepp som var vänligt mot axlarna och ländryggen som ofta ömmar. Tror en sånhär kudde skulle göra underverk!

  Svara
 19. Caroline engberg

  Åh, den här julklappen behöver jag till mig själv! Gravid med trean och har redan så ont i ryggen! Till amningen skulle den ju vara underbar, har aldrig haft nån amningskudde till de andra, men det hade ju varit underbart nu!

  Ni har fyra kuddar!

  Svara
 20. Malin T..

  Jag gissar att ni har 3 vanliga kuddar i sängen.

  Älskar den här kudden! Skulle vilja vinna den så jag och min man kan ha varsin haha.

  Svara
 21. Alle

  Tror på 8 kuddar
  Denna kudde hade säkerligen underlättat för mig nu när jag sover som sämst. Foglossning i kombination med fibromyalgi (kronisk smärta) ger mig inte mycket sömn om nätterna. Kudden hade underlättat att hitta en skön position!

  Svara
 22. Sirkku

  Gravid i vecka 19 med foglossning , ischias nerven i kläm och kronisk bihåleinflammation blev inte fjärde graviditeten riktigt som tänkt. Sömnbristen är enorm att hitta en smärtfri sovställning skulle nog denna underbara kudde kunna hjälpa till. Jag gissar på 8 kuddar plus gravid kudden ?

  Svara
 23. Beatrice

  Jag skulle vilja ge kudde till en instagramvän som väntar sitt andra barn. Hon förtjänar den verkligen.
  Ni har 6 kuddar i sängen

  Svara
 24. Stina Polvi

  6 kuddar:)

  Det vore en omtänksam Julpresent till mitt syskonbarn som fick bebis nyss 🙂
  De är så himla sköna att ha för kropp och rygg, även för barnet när det blir större att ligga i.
  Önskar dig en fortsatt fin kväll,
  kram:)

  Svara
 25. Elin

  Jag gissar på 7 kuddar!
  Vill vinna den här till mig själv pga foglossning och tänker att den fungerar bra för flaskmatning såväl som amning senare!

  Svara
 26. Susann Lindgren

  Jag gissar på 5 kuddar.

  När höften nästan går ur le
  O kroppen känns helt sen
  Skulle denna kudde bli helt topp
  Så jag blir klar i knopp (efter att ha fått en hel natt sömn alltså)
  Då jag ej är gravid eller amma(r)
  Skulle denna kudde iaf få stanna.

  Svara
 27. Anke

  Sedan jag var gravid måste jag alltid knöla täcket mellan mina ben så det skulle vara skönt med en riktig myskudde som denna istället 🙂
  Jag gissar på 7 kuddar.

  Svara
 28. Sara eriksen

  Hade vart så härligt att ha den när man ammar i soffan eller sittandes i sängen?

  Jag tror ni har 7st kuddar

  Svara
 29. Emma Rosdala

  Skulle vilja vinna den då jag får ont i ryggen av att ligga med knäna ”ihop” efter förlossningen. Hade underlättar massor för mig.

  Jag tror att ni har 5 kuddar ?

  Svara
 30. Ellinor

  Jag tror ni har 4 kuddar.
  Kudden hade passat bra när vi myser runt i sängen hemma. Fler barn önskar vi oss också så då kommer den till nytta som gravid kudde och färgen är ju helt underbar!

  Svara
 31. Mammatillnicole

  Jag gissar på att ni alltid har 3 kuddar i sängen.
  Hade vart såååå skönt att få sova med den nu när magen bara växer o blir allt tyngre. Och med tanke på att jag har tänkt att amma nästa bebis också ( hoppas att det funkar) så hade det vart gult värt för arm o axlar ❤️

  Svara
 32. Rebecca Östlund

  Jag vill vinna denna kudde då jag gav bort alla våra bebisprylar för ca 3,5 år sedan “eftersom jag inte skulle ha fler barn” – och nu är jag gravid i 8de månaden igen 😉

  Jag tror att ni har 9 kuddar i sängen, inkl en sådan här 🙂

  Svara
 33. EF

  Kudden är garanterat hur go som helst,
  ja, jag hade säkert blivit helt frälst
  Men egentligen behöver jag den inte,
  så det är bättre att den hamnar hos Ann, Evert eller Svinte
  ?

  Svara
 34. Siv

  Gissar på 4 kuddar.

  En gravid/amningskudde skulle passa bra till de lite större barnen när de ser på tv
  samtidigt som de är nära sin lillebror på ett bra sätt.

  Svara
 35. Kristina K

  2 kuddar, gissar jag på.

  Min bästa vän ska bli mamma! Visst är det fantastisk? Min fina, underbara vän som får mig att skratta så benen viker sig. Som alltid har de kloka svaren, de bästa kommentarerna och det godaste fikat. Som hon längtat och väntat. Hoppats, blivit besviken. Hoppats igen. Jag minns hur fantastiskt det var med amningskudden när mina var små bebisar. Att få ge henne den här julklappen vore LYCKA!

  Svara
 36. Susann Björkvall

  Jag tror ni har 7st kuddar.
  Planeringen är att amma mina tvillingar när dom kommer, så skulle vara skönt med en bra amningskudde.

  Svara
 37. Emma Johansson

  Att vinna en sådan här kudde hade varit underbart roligt och skönt för den är så användbar och skulle göra allt lättare för rygg och höfter och axlar. Önskar mig verkligen denna!
  5 kuddar gissar jag på.

  Svara
 38. Evelina

  Jag gissar på att ni ALLTID har 4 kuddar i er dubbelsäng.

  Drygt 3 månader kvar som gravid,
  men snart börjar en ny tid,
  och hon sin bebis ska amma,
  en bbhugme vill jag ge till min kompis som snart ska bli mamma.

  Svara
 39. Malin

  Jag vill vinna kudden för att ge till min syster som är gravid. Hon är ännu bara i vecka 13, så hon har inte ont än
  av graviditeten, men hon hade mycket ont förra graviditeten och jag har hört att den här kudden är magiskt skön när man har foglossning och andra smärtor.

  Frågan lyder: Hur många kuddar har vi ALLTID i vår dubbelsäng?

  ALLTID?

  Jag tror faktiskt att det här är en kuggis, för ALLTID är väldigt definitivt. Du tar väl bort kuddarna från sängen när du bäddar? Då är de ju inte ALLTID där. Alltså svarar jag 0 kuddar och hoppas att du har tänkt precis som jag och sitter och fnissar när du läser alla gissningar!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här