Lucka 10 är öppen!

Idag är det dags för luciafirande på Isadoras förskola, så mysigt och för mig betyder det verkligen att julstämningen börjar infinna sig! Har ni luciafirande på era skolor och förskolor denna veckan?

I dagens lucka har TRE vinnare chansen att vinna varsitt presentkort (á 399 kr) hos CaseApp, värde totalt 1197 kr! Jag har alltid skal på mina telefoner för att skydda dem, särskilt när man har småbarn – haha! 🙂 Dagens vinst skyddar din telefon för lång tid framöver, t.ex. när du byter telefon eller om olyckan skulle vara framme och man behöver ett nytt skal.

Dessutom har ytterligare TVÅ vinnare chansen att vinna varsitt presentkort på min Instagram @pasmallen.nu <- se till att gå in och tävla där också för att öka din vinstchans! Tillsammans är de här priserna värda hela 1995 kr!

Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till julkalender@pasmallen.nu Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Svara på frågan: Hur mycket kostar CaseApps frakt? Svaret hittar du HÄR!
 • Svara på utslagsfrågan: Vilket märke och modell har Emma på sin mobiltelefon?
 • Kommentera inlägget och berätta kort varför du vill vinna!

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.59!

Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Relaterade Inlägg

36 Kommentarer

 1. EMELIE H

  Svaret är: fraktfritt hos Caseapps.
  Jag gissar att du har en iphone 11 PRO..

  Jag skulle vilja vinna och ge bort en härlig julklapp med barnen på till min svärmor som kan pryda hennes mobil

  Svara
  • Rebecka H

   De har fri frakt. Jag tror att du har en iphone 7 plus. Jag har också en 7a som nu då är en äldre version så det hade varit kul att piffa upp den med en bild på barnen.

   Svara
   • Paulina

    Jag skulle vilja vinna så jag kan köp en ny ”framsida” till min dator. Har en nu som är från caseapp, men den är sååå smutsig efter varit använd i tre år. Går inte får helt ren.. hade varit så kul med en ny fräsch.

 2. Emelie Erlandsson

  Frakten är gratis!

  Jag tror en Apple IPhone X 😊

  Skulle vara underbart att skydda telefonen och samtidigt ha en fin bild på barnen!

  Svara
 3. Laremma

  Hade sett fram emot luciafirande men tyvärr blev det inställt för dom misstänker att ett aggressivt magsjukevirus går. Men bättre att vara frisk till jul!

  Svara
 4. Lottiz

  Fraktfritt.
  Vad svårt att gissa. Jag gissar på iphone 11 pro.
  Vill vinna för att det är så roligt att ha ett personligt skal och visa upp alla bilder en fotonörd som jag tar.

  Svara
 5. Nina D

  Idag har vår 10 månaders lussat på babysångsavslutningen för all personal där, ikväll blir det inne för 6 åringen och hans klass.
  På torsdag blir det utomhus på förskolan. Idag har vi lite lite snö och sol så jag hoppas det är snö på torsdag när vi ska vara ute.

  Svara
 6. Emma P

  Fraktfritt. Jag tror du har en iPhone 8. Vill vinna för är alltid kul att piffa upp mobilen speciellt med bilder på sina barn på 😊

  Svara
 7. MatildaTornell

  Åh, precis vad jag skulle behöva då jag precis skaffat ny telefon 🙂

  Svar: 0kr.
  Gissar på: Iphone7

  Tipsat på min fb-sida.
  Kram Matilda

  Svara
 8. Michaela Ambjörnsson

  Det är fraktfritt och jag gissar på en Apple, iphone X !
  Precis den telefon som jag fick igår… och som jag är LIVRÄDD för att jag ska råka tappa eftersom jag inte hunnit fixa varken skyddsglas eller skal till den än, så nu håller jag tummarna !!!??!

  Svara
 9. Jenny J

  Det är fri frakt!
  Jag tror att du har en Huawei, PRO 20..🤷🏼‍♀️

  Jag skulle ge skalet till min man, en han kan ha på jobbet (verkstad) och en hemma.

  Svara
 10. Sofie Altuntas

  Jag trot du har en iPhone 8
  Har tidigare tipsat om din julkalender på min FB
  Frakten är gratis
  Jag skulle skaffa ett skal med mitt älskade husdjur som tragiskt gick bort i en lägenhetsbrand detta år.

  Svara
 11. Malin R

  De har gratis frakt 🙂

  Jag gissar att du har en iPhone X 🙂

  Jag skulle gett ett nytt skal till min lilla dotter på 9 år, som verkligen är i behov av ett för att skydda hennes stackars smartphone 🙂
  Ha en fortsatt fin kväll!

  Svara
 12. Sara B

  De har gratis frakt.
  Jag gissar på en iPhone 11 Pro.

  Jag har själv efter fyra år av att ha haft en iPhone 6 precis köpt en iPhone 11 och det skulle vara så roligt att kunna införskaffa ett skal med bild på barnen, så att de alltid är med på ett hörn även då vi inte är med varandra (plus att jag är livrädd för att skada telefonen då den var snordyr, så vill även vinna för att skydda min telefon – och plånbok).

  Svara
 13. MariaM

  Fraktfritt. Jag gissar på att du har en Iphone 8.
  Jag hade gärna vunnit detta för att göra ett skal med mina barn på. Har faktiskt aldrig haft ett skal, så det vore nog dags nu 🙂

  Svara
 14. Sofi

  Frakten är gratis!

  Jag tror du har en iPhone XR Och jag skulle vilja vinna för min son har precis fått en ny telefon och jag har kompisar som samlade ihop pengar så vi skulle kunna få telefonen så jag skulle verkligen vilja kunna skydda den ordentligt

  Svara
 15. Ellinor

  De har fraktfritt.
  Jag gissar att du har en iPhone x.

  Vi håller just nu på att bygga vårt egna hus. Så de senaste veckorna har jag målat och spacklat in i det sista (höggravid). Mitt mobilskal har nu väldigt mycket skrap på sig samt färgstänk 🙈 samma för min sambo. Passar ju perfekt med en bild på våra döttrar för lillasyster tittade ut igår!

  Svara
 16. Jennifer Nilsson

  Fraktfritt!

  Huawei honor 10

  Det hade varit perfekt att vinna då jag bytte till ny mobil för två dagar sen! Och har två huliganer här hemma, haha!

  Svara
 17. Jennifer Nilsson

  Fraktfritt!

  Iphone 8 plus

  Det hade varit perfekt att vinna då jag bytte till ny mobil för två dagar sen! Och har två huliganer här hemma, haha!

  Svara
 18. Becky R

  Fraktfritt
  Gissar på iPhone X
  Sonen ska få sin första mobil i julklapp och en mobilskal är såååå behövande!

  Svara
 19. Sandra LM

  Det är fraktfritt! 🙂
  Jag gissar på en iPhone 10.
  Precis köpt mig en ny telefon, den gamla var tre år så nu hoppas jag få köpa nya fräscha skal.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här