Okategoriserade

Lucas har sovit över för andra gången!

Jag och Jair har nästan aldrig varit borta från våra barn. Jag har varit borta några enstaka nätter utan Lucas och Jair har varit borta några enstaka nätter utan barnen, men vi har bara haft barnvakt över natt en gång tidigare. Första gången var när Lucas var 9 månader, då passade mamma Lucas en natt innan vi åkte till Brasilien. Igår fick Lucas sova över hos min mamma för andra gången och det hade gått jättebra 🙂

Lucas hade glatt packat upp sin ryggsäck med alla sina saker, ätit gröt och en massa glass. Rena rama glass-julafton var det visst, men det är ju precis så som det ska vara hemma hos mor-och-farföräldrarna 🙂 Han hade sovit bra också, mellan 22 – 08 och halva tiden i sin egna säng 🙂

Idag har mamma och Lucas åkt på en låååång pulka-vovve-promenad. Och sen när Lucas kom tillbaka så gick Jair ut och åkte snowracer med Lucas 🙂 Lucas var helt slut efter den här dagen så vid klockan 17 fick han ett bad bara för att hålla sig vaken 🙂

Imorgon blir det nog pulkaåkning och pyssel inomhus. Jag är ju fortfarande i karantän en dag till så jag kan inte träffa någon eller besöka nån plats utan vantar haha 🙂

Min syrra postade den här på instagram igår. Jag håller inte alls med, men som min syrra skrev på bilden ”försöker tänka positivt” och det finns ju sällan något dåligt med att tänka postivit 🙂

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.