Okategoriserade

Äta med ögat också :)

– Sponsrat –

När jag var liten så minns jag att min mamma hade ett finporslin som hon dukade fram med när vi skulle ha främmande eller när det var dags för kalas. Då visste man säkert att denna dagen skulle bli lite extra speciell 🙂 För visst blir det en extra speciell känsla av att äta från fintallrikarna?! Vi har inget finporslin hemma, men jag är sugen på att skaffa eller byta ut vardagsporslinet mot något lyxigare 🙂

Lars Wallin har designat en egen servis med finporslin som är lika tilltalande som hans glamorösa klänningar och just nu inför lanseringen så kan man köpa ett paket för två med hela 70% rabatt!! Alltså en riktigt bra deal!

Det ingår 16 delar i lanseringserbjudandet och just nu får man det för endast 998 kr (värde 3850 kr)! Ni hittar erbjudandet HÄR!

lars-wallin-fyrklovern-royaldream-2

Så här vackert beskrivs servisens design:
Virvlande sidenband från Lars Wallins glamorösa klänningar har med stor finess landat på det pärlemorskimrande vita porslinet. Dekoren är feminint sinnlig i toner av sofistikerat grått.
Bården i platina omfamnar servisen och ger kunglig elegans. Utvalda delar har fyllts av klättrande luktärter i blek pastell och fladdrande nordiska fjärilar mot lindblomsgrön botten. Motiv som hämtade ur en förtrollande slottsträdgård – Royal Garden. Med drömservisen Royal Dream kan du duka upp till en alldeles, alldeles underbar fest och skapa minnen som gör dig lycklig i alla dina dagar.
lars wallin royal dream
Det som ingår är 2 mattallrikar, 2 förrättstallrikar, 2 djupa tallrikar, 2 brödtallrikar av servisen Royal Dream by Lars Wallin tillsammans med 2 gafflar, knivar, skedar och 2 vinglas.
lars wallin royal garden
Detta är den vackra brödtallriken som ingår – definitivt är en utstickare 🙂
Klicka HÄR för att beställa ett paket för två av servisen Royal Dream som är designad av Lars Wallin för endast 998 kr!
/I samarbete med Fyrklövern

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.