Okategoriserade

Årets magsjuka!

Igår kom årets magsjuka hem till oss. I år var det inte förskolan som smittade ner oss utan förmodligen var det gymmet eller mataffären. Jag vaknade tidigt igårmorse av att Isadora spydde i sängen, men det var bara en liten spya och hon vaknade inte ens. Isadora brukar aldrig nånsin spy så jag tänkte direkt på magsjuka samtidigt som det knöt sig i magen på mig. Jag kände mer och mer att jag inte inbillade mig. Jag mådde verkligen illa på riktigt. Kl. 7 skickade jag sms till Jair om att jag mådde ordentligt dåligt och att han skulle skynda sig hem för att ta hand om Isadora. När han kom hem så låg jag utslagen på badrumsgolvet med Isadoras ansikte mot min kind. Hon hade först försökt få upp mig genom x antal örfilar, men sen när hon såg att hennes mamma inte mådde bra så la hon sin kind mot min, precis så som jag alltid gör när jag tröstar henne.

Min syrra kom också in i badrummet och mådde lika pissigt hon, så vi har ju fått detta viruset från någonstans vi varit och jag tippar på gymmet.

Jair fick ta hand om barnen själv nästan hela dagen. Min mamma kom och hämtade Lucas för att underlätta lite och han hade ju inte spytt så då kanske vi kunde rädda honom från att bli sjuk. Vid 17-tiden väckte Jair mig för då var han alldeles utmattad. Han hade varit vaken 24 timmar i streck och behövde verkligen sova. Jag fick bita ihop dom sista timmarna innan Isadora somnade för natten och det gick ganska bra. Hon var snäll tjej och ovanligt lite krånglig.

Idag mår vi bättre, men inte bra. Huvudvärken dunkar och kroppen gör ont. Jag ska försöka återhämta mig så gott det går idag. Imorgon är jag själv med barnen… puh….

  

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.