Okategoriserade

Lucas barnrum – nytt bord och stolar

Titta vad fint det blev på Lucas rum med dom nya Cloudberry Castle möblerna från Jollyroom! Jag har sett många liknande bord och stolar, men eftersom Lucas rum är så litet så ville jag verkligen ha just detta eftersom det har en smart förvaring under! Jag funderar på att lägga Lucas kritor där under så att han kan leka med det när han vill, men jag blev lite avskräckt när mamma berättade om hur min bror hade fyllt i varje ruta på sin dyra engelska rutiga tapet och sedan målat hela golvet blått för att båtarna skulle kunna åka på ”vattnet”. Så det kanske inte blir några kritor vid bordet riktigt än…  Men kanske lite pussel och Bubber-leran, den är så himla lätt att städa upp och fastnar inte på kläder osv.      

  

  Lucas har redan börjat lägga saker i lådorna själv. Igår fick hans ”spårvagn” (Volkswagen buss) sova där över natten och idag har han tagit fram gympapåsen med alla sina leksaker till köket och börjat lägga dom i korgarna. Det märks att han är mamma upp i dagen, ska organisera på en gång och allt ska vara på rätt plats 🙂    Jag tycker verkligen att bordet och stolar uppfyllde alla mina förväntningar. Det är till och med snäppet snyggare i verkligheten än på Jollyrooms produktbild tycker jag. Monteringen var inte svår, men det var en del fel i monteringsbeskrivningen så man fick använda uteslutningsförmågan en del för att göra rätt. Men det var absolut inte svårt att montera eftersom det var så få delar 🙂 Bordet och stolarna finns just nu med 29% rabatt HÄR!    Lucas barnrum har verkligen tagit form nu! Jag är så himla nöjd och tycker det har blivit riktigt fint, fast jag har fortfarande fler idéer för hur det ska bli ännu finare 🙂 Jag tänkte även passa på att visa den nya Alice & Fox ljusslingan, också från Jollyroom, som vi har hängt upp i Lucas rum. Det blev såå fint! Den ger verkligen ifrån sig ett mysigt ljus 🙂  

  

 Nu ska jag kika på tavel/bok-lister, sänglampa, väggdekorationer och sätta upp några tavlor – bara småfix kvar nu 🙂

/I samarbete med Jollyroom

5 Comments

 • Mikaela

  Vad fint hans rum har blivit. Han måste verkligen trivas där inne :-). Hur ska ni göra sen när bebis kommer om man får fråga? Sova i ert sovrum eller har ni ett till i er lägenhet?

  • Emma - På Smällen igen!

   Tack <3 Ja, nu märks det att han verkligen trivs! Nu är han därinne och leker själv ibland 🙂 Det var han aldrig förut. Bebis kommer få sova i vårt sovrum, vi har ett stort sovrum så det finns gott om plats. Jag ska visa lite bilder när vi har tagit ner spjälsängen från vinden 🙂 Behöver nog lite inredningstips hehe!

   • Mikaela

    Vad härligt! Det är ju faktiskt rätt skönt när de kan sysselsätta sig lite själva när man kanske är lite upptagen med amning osv sen när bebis kommer :-). Vad skönt för jag tänkte nämligen iom att ni flyttade rätt nyligen. I och för sig behöver ju inte barn ett rum så i början men själv tycker jag det är skön förvaring av alla leksaker och sånt och kunna ha det lite undanplockat (är en riktigt pedant).
    Ja vad kul. Älskar inredning 🙂

  • Emma - På Smällen igen!

   Åh tack!! Känns lite knäppt för när Lucas kom så fick han inget eget rum och nu när bebis är på väg så boar vi Lucas rum istället för bebisens hörna. Haha! Kommer bli stressigt på slutet om jag inte börjar i bebis hörna snart 😛 Jag älskar verkligen Jabadabado! Så härliga färger 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.