Okategoriserade

Loppi Christmas Event

Åhh vad roligt vi har haft idag! Det var verkligen något alldeles extra med att få gå på bloggevent i Stockholm! Drygt 200 bloggerskor var där så det var många! Ska bli kul att se vad alla skriver om eventet! Och framförallt är jag nyfiken på vad alla skriver om Polarn o. Pyrets modevisning som Lucas fick vara modell i! Hoppas även på bilder från modevisningen, det var ju massa fotografer och bloggerskor som fotade så några bilder måste ju dyka upp!

Innan modevisningen presenterade underbara Anna på PO.P oss bloggkompisar:

20131116-230349.jpg

20131116-230356.jpg

Och först ut var Polarns röd-vit-randiga kanin som vanligtvis är liten och jättesöt, men inte idag. Dom flesta barnen var superrädda och grät när dom kom nära den stora, glada, halvblinda kaninen! Läskigt!

20131116-230605.jpg

Bilderna ovan har jag lånat från The Life of Rosengren, en av mina Polarn-bloggkompisar!

Här står vi och väntar på att få komma in på scen:

20131116-230921.jpg

Efter modevisningen kom en bloggerska fram till mig och frågade om hon fick ta en bild, självklart! Jag var inte säker, men jag tänkte att jag nog visste vem det var. Och ja, det var det, Lilla lady! Hon bloggar också på minbebis. Så himla kul! Jag har följt hennes blogg rätt länge nu, men jag har bara sett en enda bild på hennes ansikte så det var så himla svårt att veta säkert! Jag blev så himla glad att hon kom fram så vi fick lära känna varandra in real life 🙂

Här är en bild på mig och Lilla lady 🙂

20131116-234145.jpg

På bilden ser ni också Lucas kläder på modevisningen, minus koftan. Det var så varmt därinne så jag tog av den direkt efter visningen.

Jag tyckte det kändes som det var kändisar över allt på eventet. Massa bloggerskor som jag kände igen. En del som jag har följt eller tittar in hos då och då. Det kändes konstigt att se dom i verkligheten, framförallt blev jag förvånad när två stycken var MYCKET kortare än jag hade föreställt mig. En bloggare blev jag lite ”besviken” på. Jag hade sett framemot att träffa henne, men hon kändes inte alls sådär social och trevlig som jag hade föreställt mig. Hon verkade vara mer intresserad av sin mobil och även om jag försökte nära mig och öppna upp för ett samtal så kändes det som hon var totalt ointresserad! Det är mycket mycket lättare att lära känna trevliga mammor på spårvagnen i Gbg än det va det var att prata med henne… konstigt tycker jag :/ Och ännu konstigare är det kanske att jag hade förväntningar på en människa som jag aldrig har träffat eller pratat med, knäppt. Men så blir det ibland när man läser nåns blogg. Jag tänker mycket på hur jag uppfattas när mina läsare ser mig på stan. Varje gång någon av er säger att ni har sett mig tänker jag på vilket sinnestillstånd jag var i då. Såg jag glad, lycklig, skojig eller sur och tvär ut? Jag är en positiv och glad person och jag vill att det ska synas även om jag inte vet om att ni ser mig 😀 haha!

20131117-001356.jpg

Men på tal om kändisar så var det faktiskt några där, bland annat Ann Söderlund som jag är ett stort fan av! Lilla Lady stod och pratade med henne när jag kom ner efter att jag hade bytt på Lucas. Jag passade på att ta en bild som hon typ blundar på och sen talade jag om att jag älskar hennes bok På smällen – från a till bebis om ni är preggo och inte har läst den, läs den då!!!

20131117-001217.jpg

Förutom Ann, så var Andreas Weise, Kitty Jutbring och Annika Duckmark (hon var inte på scen).

Efter show/föreläsningen så fick man träffa sponsorerna som man fick små presenter etc av. Det var supertrångt där och jag fick passa mig för att ingen skulle armbåga Lucas som sov i bärselen. Det gick bra, men jag var framme typ sist vid alla bord så det mesta var slut när jag kom fram. Men det gjorde inget för vi fick supermaffiga goodiebags efteråt 🙂 Mitt i minglet träffade jag på IdaZäta som också bloggar på minbebis. Jättekul att få träffa henne, trevlig tjej som jag gärna hade pratat längre med 🙂

Innan jag åkte till Stockholm bestämde jag också träff med en annan bloggare som jag inte heller vet hur hon ser ut. Hej Trollet heter hennes blogg. Hon hittade också mig där i bloggminglet och när det hela var slut så gick jag, Lilla Lady och Hej Trollet ut och åt en bit mat tillsammans. Supermysigt och kul att få hänga med några andra inbitna bloggare!! 🙂

20131117-000734.jpg

20131117-000745.jpg

När vi kom tillbaka hem busade jag och Lucas på en filt på golvet en lång stund. Och sen åt Lucas gröt med stor aptit för första gången på 3 dagar. Kanske gör det inte lika ont i tandsebissen nu….

Jag kollade också igenom allt i Goodiebagsen och det här innehöll dom:

20131117-000937.jpg

20131117-000946.jpg

Favoritgrejen var ju helt klart den sprillans nya stavmixern från OBH Nordica!!!! Så snygg och lyxig!!!!

Långt inlägg, hoppas ni orkar läsa! Ska se om jag kan komma över några bilder från modevisningen sen 🙂

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.