Okategoriserade

Lanseringen av Britneys kollektion på Change

Vilken häftig dag! Klockan 10 imorse var jag ju på Change och var med och releasa Change nya kollektion som självaste Britney Spears har designat! Så himla coolt!!!

20140926-231617-83777744.jpg

Jag fick den ärofyllda uppgiften att ”klippa banden” (dra upp rosetterna) så att skynkena ramlade ner och avslöjade den nya underklädskollektion 🙂 Jag har aldrig gjort nåt sånt innan så jag var till och med lite nervös! Riktigt häftigt kändes det!!!! 🙂

20140926-221451-80091750.jpg

Och jag måste bara säga att wow vilken kollektion det var!! Britney har verkligen bra smak! Det fanns lite olika varianter på BH-ar, jag siktade in mig på alla dom med mycket push-up 😉 😛 Efter att ha fått barn så är det precis vad boobsen behöver haha!!!!

20140926-223100-81060508.jpg

Change bjöd på bubbel och choklad och det spelades Britney-musik i högtalarna. Stämningen var verkligen á la Britney 🙂 Change butikschef berättade lite om kollektionen och releasen. Efter bubblet fick alla hjälp med att prova BH-ar och trosor ur den nya kollektionen. Jag har aldrig handlat på Change innan (men jag kan lova att det här inte blev sista gången!) så jag fick bli uppmätt för att få rätt storlek. Jag fick veta att jag egentligen har storlek 65 cm och då skulle DD-kupa vara rätt storlek för mig. När jag provade så tyckte jag ändå att den kändes lite tajt runtom så jag fick prova 70D, den satt perfekt! Tänk att jag har D-kupa! Jag som alltid har trott att jag har 75C och nu efter Lucas, 75B! Fel, fel fel!!! Visste ni att 80%, 80% av alla kvinnor har fel BH storlek utan att veta om det???!! Och visste ni att storleken och måttet runt om (i mitt fall 65-70) hänger ihop med kupan? Det visste inte jag! Inte konstigt att det är svårt att hitta rätt storlek! Men det är ju därför Change finns, för att hjälpa kvinnor att hitta rätt! Och servicen på Change slår H&M och Lindex med hästlängder. Och vet ni, en annan bra servicegrej på Change. Om man blir kund där så skriver dom in ens BH-uppgifter i sitt register, så då kan mannen överraska frugan med nya sexiga underkläder när han känner för det 😉

Jag hade beslutsångest i provrummet innan jag bestämde mig! Här är några av mina favoriter:

20140926-225619-82579364.jpg

Trosorna till BHn i mitten var jäkligt sexiga, jag var nära på att välja den bara för det. Men tillslut bestämde jag mig för svart BH och trosa. Jag behöver verkligen en svart BH!

Jag tog en bild på min BH som jag hade på mig idag och en när jag har på mig Britneys nya (min nya BH 🙂 ). Jag hade aldrig kunnat drömma att det skulle bli sån skillnad! Min gamla BH glappar väldigt mycket, men jag trodde inte att den skulle se så slapp ut, brösten bara hänger i jämförelse ju! Se själva vilken skillnad! Båda BH-arna har push-up!

20140926-225926-82766745.jpg

Problemet är säkert att jag har haft fel storlek, sämre kvalitet och att den är gammal. Jag har aldrig haft en BH som är ordentligt utprovad förut. Nu när jag ser hur stor skillnad det är så vill jag ju ha alla mina BHar i rätt storlek!

Bra jobbat Britney med kollektionen och tack Change för att jag fick vara en del av invigningen! Och tusen tack för min fina goodiebag och mitt alldeles egna BH-set 🙂 Jag är så himla nöjd 🙂 Nu ska det allt bli fart i sängkammarn igen 🙂 grrr 😉

20140926-231923-83963211.jpg

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.