Bröllop,  Bröllopsklänning

Köp min bröllopsklänning!

– Samarbete med Bröllopsbruket –

Ni som har koll vet ju redan att jag hittade min fantastiska klänning på Bröllopsbruket och nu kan jag meddela att klänningen är kemtvättad och återlämnad. Det betyder alltså att en ny brud kan köpa och gifta sig i den! Det kändes lite sorgligt att lämna tillbaka klänningen, men jag är verkligen genuint glad att någon mer kommer få bli lika lycklig som jag i den ♥️

Bröllopsbruket säljer främst begagnade bröllopsklänningar, men har också en egen kollektion med klänningar så här finns ett brett utbud som skiftar hela tiden beroende på vilka klänningar dom får in. Kolla gärna mitt förra inlägg med bilder på flera andra klänningar som jag testade under brudklänningsprovningen 🙂

Jag gillar verkligen idéen med att återbruka bröllopsklänningar genom att köpa och sälja second hand, för det är ju trots allt väldigt sällan man får användning för sin bröllopsklänning mer än en gång, men att köpa på Blocket eller liknande har inte varit min grej. Jag vill vara prinsessa för en dag och ta med mina vänner på en brudklänningsprovning som man brukar göra på film 🙂 Haha! Och detta är precis vad Bröllopbruket erbjuder! Dom har nämligen ett fantastiskt showroom där man tillsammans med sina vänner kan göra det lite festligt samtidigt som man provar ut sitt livs klänning! Dessutom har man hela tiden tillgång till en expedit som är med och hjälper till 🙂 En fantastisk upplevelse som jag verkligen vill rekommendera till alla!

Något som jag inte hade en aning om när jag valde just den klänningen var att jag skulle bli den första bruden att gifta mig i den. Efter bröllopet fick jag nämligen ett meddelande från en tjej på instagram som hade sålt klänningen till Bröllopsbruket. Hon berättade att hon skulle haft den på sitt bröllop, men det blev inte så och därför blev jag den första bruden att gifta mig i den. Det var lite häftigt att få veta storyn bakom klänningen även om jag egentligen hade hoppats på att bruden innan mig hade gift sig lycklig i klänningen.

Jag har aldrig känt mig så vacker som jag gjorde den här dagen, alltså WOW! Tänk att jag faktiskt kommer att få göra det här igen 2024! Jag trodde inte att det skulle vara så fantastiskt att gifta sig som det faktiskt är!

Jag älskar verkligen min brudklänning! Den är verkligen så JAG och passade så perfekt för Mallorca-bröllop 🙂 En sak som jag gillade extra mycket var att jag kunde både gå, dansa och gå på toaletten själv genom att hålla upp släpet med det insydda bandet i sidan på klänningen 🙂 Det hade blivit väldigt krångligt om jag inte hade kunnat röra mig själv eftersom det bara var jag och Victor på bröllopet. Haha!

Jag kan verkligen rekommendera er att boka tid för brudklänningsprovning på Bröllopsbruket. En annan fördel är att du med kort varsel kan köpa klänning därifrån eftersom alla klänningar redan är klara 🙂 Och om ni är intresserade av just min klänning så finns den alltså på Bröllopsbruket i Mölndal från och med idag!!!

7 Comments

 • Lisa från Skåne

  Stort grattis till er önskar er all lycka i världen❤️. Men kändes det inte lite konstigt ändå från ett planerat stort bröllop till att vara bara ni.

  • Emma

   Tack snälla fina du ♥️ Hur menar du? Jag upplevde inte att vi planerade ett stort bröllop till bara oss eftersom vi inte hade nån fest. Tänker du på att vi hade fotograf och sånt? Eller att vi gjorde oss i ordning med riktig bröllopsklänning etc? Jag hade inte kunnat tänka mig mindre 😅 Jag ville att det skulle kännas på riktigt och absolut inte som en borglig vigsel då man kan gifta sig i precis vilka kläder man vill 😊

  • Emma

   Oj! Inser nu att jag missförstod frågan 🙈 Pga pandemin hade vi inte hunnit så långt i planeringen, vi sköt på alla beslut om saker och därför var det ganska lätt mentalt att ändra hela konceptet från stort bröllop till bara mig och Victor. Det jag tyckte var jobbigt var att leta efter fotograf och videograf och kolla i genom bilder och videos och se det bröllopet som vi skulle haft. Men annars var det inte så konstigt för oss eftersom vi knappt hade hunnit ställa in oss på det stora bröllopet pga pandemin.

 • Skolkurator

  Två frågor. Kommer ni ha en bröllopsfest, eller ska ni förnya löftena och köra ”vigsel” också 2024? Och om ni ska göra det sista alternativet, varför behöll du inte klänningen tills dess?

  • Emma

   Vi ha en välsignelse-ceremoni i kyrkan istället för förnya löften för vi tycker det gått för kort tid 😊 Jag behöll inte klänningen för att jag hade egentligen tänkt en annan typ av klänning till bröllopet i Sverige. Jag kan ju inte heller vara säker på att jag ser likadan ut, har samma storlek osv om 3 år 😊

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.