Bröllop,  Bröllop på Mallorca

Vi gifte oss ensamma på Mallorca!

Gud så jag har längtat efter att sätta mig och skriva till er om vårt bröllop och allt som vi hållit hemligt så länge! Det är så många gånger som jag har velat berätta för er, skriva av mig och fråga er saker, men det har inte varit lätt att planera bröllop mitt under en pandemi. Allt har känts så osäkert och genom att berätta för alla så känns det som att jag jinxar eller ”ropar hej” för tidigt och om det är något som jag varit riktigt rädd för, så är det att bröllopet inte skulle bli av. Vi vågade inte ens skriva att vi skulle gifta oss ändå, när vi skickade ut till alla gäster att vi valt att skjuta på bröllopet 🙈 Det kändes lite taskigt, men dom får snart ett nytt ”save-the-date-kort” för 2024 smäller det igen! 🙂

Jag gissar på att ni säkert har tusen frågor om vårt bröllop så jag kan nästan börja med att avverka dom vanligaste frågorna som jag fått. Jag och Victor gifte oss alltså helt ensamma på Mallorca. Vi hade inga gäster alls, inga barn, inga vänner, ingen familj och inga vittnen förutom prästen, fotografen och två videografer. Jag är faktiskt väldigt glad för det, även om jag från början ville ha med nära och kära, så var detta helt klart den mest romantiska upplevelsen jag nånsin upplevt och jag tror ärligt talat inte att vi hade kunnat vara så mycket i stunden och tillsammans på vårt lilla rosa moln om vi hade gjort på något annat sätt. Till en början trodde jag att det skulle kännas tråkigt att gifta oss själva eftersom jag är så social. Jag trodde att jag skulle känna mig ensam innan bröllopet när bruden oftast hänger med sina tärnor och att jag skulle sakna att gästerna slänger ris eller blåser såpbubblor på oss. Jag trodde jag skulle sakna en stor fest och tycka att det var tråkigt att äta på restaurang alldeles ensamma. Men jag kunde inte haft mer fel! På vår bröllopsdag saknade jag INGENTING! Dagen som vi blev make och hustru och förenades på det högsta kärleksplanet så var vi så nära varandra känslomässigt som det bara går. Det fanns ingenting emellan oss, ingenting som kunde distrahera eller ta bort vår uppmärksamhet från varandra. Efter att ha upplevt det jag har upplevt så skulle jag kunna rekommendera nästan vem som helst att gifta sig ensamma för det är något alldeles extra.

Varför ska vi gifta oss igen 2024 om det nu var så fantastiskt att gifta oss ensamma? Jo, vi bestämde att vi skulle ha en bröllopsfest efter pandemin redan innan vårt bröllop på Mallorca och nu i efterhand så känner vi att vi fortfarande vill det eftersom det var en helt fantastiskt att gifta sig! Det trodde jag faktiskt inte att jag skulle tycka, men alltså WOW! På det viset känns det otroligt lyxigt att ha ett till bröllop att se framemot 🙂

Här kommer en sneakpeak på vår bröllopsfilm ♥️

Stort tack till Ida Carlsson som gjort den fantastiska filmen! Hon jobbar både i Sverige och på Mallorca så tveka inte att kontakta henne om ni behöver en grym videograf 🙂

2 Comments

  • Johanna

    Det där med att inte tro att något är så wow som alla säger.. jag hade känslan med studenten och sen blev det magiskt.

    Bröllop kan jag ju inte tala om – men man ser att ni strålade och var lyckliga. Så fantastiskt!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.