Bröllop,  Bröllopslokal

Efterlyser bröllopslokaler i Göteborgsområdet!

Förra helgen var jag och Victor på bröllopsmässa och efter det började vi på allvar leta efter en lokal. Vi hade sedan tidigare siktat in oss på en lokal som vi både kände lite extra mycket för, nämligen Nääs Slott, där min älskade mommo sålt mycket av sina hantverk när hon levde. Det kändes så rätt att vi nästan hade bestämt oss för det, men det visade sig att det redan var uppbokat på vårt datum. Så jobbigt!

Tidigare i veckan har Victor hört sig för kring andra alternativ, och nu på morgonen har vi gått igenom alla papper vi fick på mässan och mailat runt till alla möjliga alternativ, men det visade sig att även Thorskogs Slott, Aludden i Lerum, Hovås Kallbadhus och Sjölyckan var uppbokade… Det känns som hela Göteborg ska gifta sig på vårt datum! Och vi som trodde att vi var ute i god tid när vi satte igång med detta 1,5 år innan… Nu måste vi ju ställa om oss på något annat… men vad?!

Det står nästan helt still för oss just nu så jag tänkte höra med er om ni har några bra tips på bröllopslokaler som vi borde spana in? Vi vill gärna ha en ganska ljus lokal som släpper in mycket dagsljus och i närheten av Göteborg så att gästerna inte behöver ta sig så långt. Vi tycker att det är helt okej att åka cirka 30 minuter ifrån kyrkan som är på Hisingen. Vi skulle gärna vilja ta med egen alkohol och om lokalen inte har egen mat så kan vi fixa catering också.

Bomba oss med era tips på fina lokaler för bröllopsfest i Göteborgsområdet!

19 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.