Efterlyser bröllopslokaler i Göteborgsområdet!

Förra helgen var jag och Victor på bröllopsmässa och efter det började vi på allvar leta efter en lokal. Vi hade sedan tidigare siktat in oss på en lokal som vi både kände lite extra mycket för, nämligen Nääs Slott, där min älskade mommo sålt mycket av sina hantverk när hon levde. Det kändes så rätt att vi nästan hade bestämt oss för det, men det visade sig att det redan var uppbokat på vårt datum. Så jobbigt!

Tidigare i veckan har Victor hört sig för kring andra alternativ, och nu på morgonen har vi gått igenom alla papper vi fick på mässan och mailat runt till alla möjliga alternativ, men det visade sig att även Thorskogs Slott, Aludden i Lerum, Hovås Kallbadhus och Sjölyckan var uppbokade… Det känns som hela Göteborg ska gifta sig på vårt datum! Och vi som trodde att vi var ute i god tid när vi satte igång med detta 1,5 år innan… Nu måste vi ju ställa om oss på något annat… men vad?!

Det står nästan helt still för oss just nu så jag tänkte höra med er om ni har några bra tips på bröllopslokaler som vi borde spana in? Vi vill gärna ha en ganska ljus lokal som släpper in mycket dagsljus och i närheten av Göteborg så att gästerna inte behöver ta sig så långt. Vi tycker att det är helt okej att åka cirka 30 minuter ifrån kyrkan som är på Hisingen. Vi skulle gärna vilja ta med egen alkohol och om lokalen inte har egen mat så kan vi fixa catering också.

Bomba oss med era tips på fina lokaler för bröllopsfest i Göteborgsområdet!

Relaterade Inlägg

19 Kommentarer

  • Emma

   Tack så mycket för alla dina tips, både här och på messenger 🙂 Jag har mailat till flera av dom du tipsade om. Nu håller vi tummarna!

   Svara
 1. Louise

  Ni kan inte tänka er att byta datum? Vi hade bestämt både datum och preliminärbokat lokal när vi hittade en gammal ombygd loge som vi ”föll pladask” för, tyvärr bokad vårt datum men det kändes så rätt så vi flyttade en vecka framåt så vi kunde vara där.

  Svara
  • Emma

   Nej, detta datumet är perfekt för oss på så många vis så vi vill inte byta. Hoppas bara inte alla andra också ska gifta sig då för nu känns det lite så…

   Svara
 2. Ylva

  Villa Johanneberg. Om ni kan tänka er att släppa tanken på medhavd alkohol står det säkert fler alternativ till buds.

  Svara
  • Emma

   Tack för tipset! Vi kollar upp det genast ? Vi kollar just nu alla alternativ även om vi helst hade velat ha med alkohol men eftersom utbudet är begränsat på vårt datum så är det bättre att vara lite flexibel på den fronten ?

   Svara
 3. E

  Åh, synd att Aludden i Lerum var bokat, hade tipsat om just det annars! ❤️? Ni kommer säkert att hitta något som känns helrätt ändå, ni har ju uppenbarligen hittat ett magiskt datum. ?

  Svara
 4. Liselotte

  Spana in Smedjan och Övre fabriken i Tollered (den sistnämnda var vår bröllopslokal). De faller på att de inte är så ljusa som ni önskar, men ligger fantastiskt fint mitt i Tollered ?

  Svara
 5. M

  River Restaurant i Eriksberg, fantastisk lokal på övervåningen. Var på ett så fint bröllop där, jättegod mat med.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här