Okategoriserade

Snart 1 år tillsammans!

På söndag har jag och Victor varit tillsammans i 1 år! Det känns verkligen helt otroligt att äntligen få fira vår 1 årsdag även om det känns som vi redan varit tillsammans mycket längre än så 🙂

Jag tänker ofta tillbaka på hur det var för 1 år sedan när vi dejtade och hur mycket som faktiskt är sig likt trots att vi har umgåtts så intensivt tillsammans under året som gått. Det känns som vår nykärperiod aldrig gick över, kan man verkligen vara nykär i ett helt år? Det fascinerar mig att vi faktiskt aldrig tröttnat på varandras sällskap, ingen av oss längtar efter tid ifrån varandra och när vi är tillsammans har vi aldrig tråkigt. Vi har alltid så mycket att prata om och vi lär oss nya saker av varandra hela tiden. Jag minns att jag var så fascinerad över hur smart Victor är och det slår mig fortfarande varje dag. Jag älskar det intellektuella utbytet vi har. Men något som är ännu mer fantastiskt är Victors djupa kontakt med sina och mina känslor. Jag har aldrig nånsin känt att jag kan prata känslor med en människa på det sättet som jag kan prata med honom. Och nu efter ett år så är mina känslor fortfarande hans högsta prioritet. Om jag inte visste bättre så hade jag trott att det var för bra för att vara sant.

dsc00977
dsc00976
dsc00978

När vi skulle ta denna bilden bad Victor mig se drömmig ut istället för att se ut som jag skrattade åt blommorna, då tappade jag det helt och det blev ett gapskratt åt blommorna ? Tack älskling för att du just förlängde mitt liv ytterligare med ett gott skratt ❤️

Nu, ett år senare, överraskar han mig fortfarande med blommor varje vecka. Han har börjat variera dagar för att det fortfarande ska bli en överraskning så ibland är det en onsdag istället för t.ex. fredag. Och ja, ibland får jag till och med två buketter på en vecka. Alltid lika vackra och påkostade buketter, han är en SANN romantiker! Han fortsätter också att överraska med ”små” getaways som förra veckan när vi åkte till Falkenberg Strandbad och nu på söndag när vi ska tillbaka till Upper House 🙂 En annan grej som också är väldigt speciellt är att vi fortfarande alltid borstar tänderna tillsammans. Vi gör väldigt få undantag på den fronten och tajmar alltid in att borsta tänderna tillsammans, både morgon och kväll! En lite knäpp men ändå gullig grej 🙂

Har ni något speciellt för er som ni fortfarande gör efter att ha varit tillsammans länge? Skulle vara kul om ni ville dela med er!

2 Comments

  • Elin

    Vet inte om vi har nått vi gör tillsammans ? men ville berätta att vi har lika roligt och mysigt tillsammans nu efter 10år och 3barn. Visst har vi haft dåliga perioder både pga yttre faktorer och dumma beteenden hos varandra, men vi har alltid hittat tillbaka till varandra, bättrat oss och gjort en gemensam förändring! Men det jag ville komma till är att vi har fortfarande massor att prata om, vi skrattar tillsammans och har aldrig tråkigt! ?

  • Cassandra

    Så kul du hittat en sådan fin kille! Jag och min man har varit tillsammans i 8 år och vi skriver fortfarande puss i sms och säger det i telefon när pratar. 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.