Okategoriserade

Kanske en ny gravidkompis :)

Till och med på tradera kan man skaffa kompisar… iaf om man heter Emma haha!!!

Jag sålde en del gravidkläder på tradera som jag hade köpt på tradera i ett gravidpaket. Bland annat var det ett par gravidleggings som jag inte hade fått använding för… jag har lite svårt att få till det med leggings, jag använder alltid strumpbyxor istället.

Tjejen som köpte gravidleggingsen både bara någon gata bort från mig! Och hon var också 25 år och väntade sitt första barn i mars och har inga andra gravida vänner så hon föreslog barnvagnspromenader sen i mars och jag förslog en fika för att prata graviditet 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.