Okategoriserade

Hur bebisar blir till…

När börjar barn undra det? Och vad säger man då? Ni som har barn, vad sa ni till era barn och när berättade ni sanningen och VAD sa era barn då?

Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag trodde när jag var liten. Men min mamma hade en sån där fin bok får Lennart Nilsson som visade hur bebisen växte i magen och så, så det fattade jag nog ganska tidigt.

Hur det verkligen låg till med vad mamma o pappa hade gjort för att bebisen skulle hamna i magen. Det tror jag att jag förstod först när jag var 9 år.. För då kommer jag ihåg att jag försökte sluta vara rädd för killbaciller för om jag ville ha barn senare i livet skulle jag göra nåt jätteäckligt. För att öva mig på att sluta vara rädd så slutade jag lägga papper på toasitsen på offentliga toaletter…. jag resonerade att om jag var så himla rädd för dom bakterierna där då kommer jag aldrig vilja göra bebis!! Kanske inte var den bästa metoden men så smart var jag när jag var liten hehe!!!

En kompis till mig. Hon trodde att om en kille och en tjej låg på varandra, även med kläderna på, så blev man automatiskt gravid. Så när hon var 7 trodde hon att hon var gravid… 😛

Dela gärna med era av era minnen!! Vad trodde ni? Vad tyckte ni när ni fick reda på sanningen? När sa ni det till era barn? Och vad sa dom? Vad trodde dom innan dom fick reda på sanningen?

2 Comments

  • Angelica

    Vilket roligt ämne 😀 jag har oxå funderat på det där.. Man får nog ta det som det kommer hehe

    Jag trodde bara att mamman och pappan behövde sova i samma säng utan kläder.. Så vips började en bebis växa i mammans mage 😛 jag blev skapligt förvånad när jag fick veta hur man gjorde.. Och jag skulle ju aldrig skaffa barn för det skulle vara så pinsamt att berätta för folk får då visste ju dom vad man hade gjort för snusk hahaha

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.