Just nu

Just nu är det filmtajm här hemma 🙂 Idag känns det inte längre som Lucas är en bebis. Han är ju inte det, men ändå så kommer han alltid vara min bebis så jag tänker på honom som en bebis ändå. Idag sitter han på soffan tillsammans med sin kusin Bruna och Jairs kusin Gustavo och tittar på Meu Malvado Favorito 2 (Dumma mej 2) som just nu är favvo-filmen nummer 1.

20140705-150651.jpg

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. jessy

  Ååh va stora våra bebisar börjar bli! Nu när jag såg Lucas insåg jag helt plötsligt hur stor Tuva egentligen blivit.. guuuud! stanna tiden nu! ♡ Hoppas ni har det bra, men kom hem snart för vi saknar er massor! Har massor av grillningar och playdates att ta igen! 🙂 ♡

  Svara
 2. R

  Åh vad söt han är! 🙂

  Jag drömde om dig och din kille igår natt! Drömde att jag var med er i Brasilien och att vi skulle ta flyget hem till Sverige och att jag nästan missade flyget eftersom jag var inne på H&M (som fanns i flygplatsen tydligen) och kollade på skor haha! Jätte konstig dröm men ville berätta eftersom att ni var med i den ;D Ska bli kul när ni kommer hem igen och bloggar om livet i Göteborg istället som jag numera kan relatera till eftersom att jag har flyttat hit 😀

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här