Okategoriserade

Julpyntning på gång!

Vi håller på o julpynta nu o det medför alltid det jobbiga momentet att hämta julsakerna på vinden eller i källaren. Jag är en väldigt organiserad person så jag stoppar alltid samma låda på samma ställe men det gör inte Jair. Han stoppar inte ens alla julsaker i samma låda så det blir alltid en massa letande! Nu har Jair letat i 1,5 timme och när jag följde med så hittade vi lådan som fattades nästan på en gång! Som tur är verkar det som att alla julsaker som fattades låg där i!

Jag hoppas att Jair fattar varför allt ska vara i samma låda det här året så kanske det blir mindre letande nästa år! Förra året ville han inte lyssna när jag sa det!

2 Comments

  • Caroline

    Hej där! Jag kikar runt lite bland gravidbloggar (vilken fin du har!) eftersom jag ska göra ett roligt reportage till tidningen Vi Föräldrar och undrar vill vara med i reportaget ”roliga reaktioner på gravidbeskedet”. Det ska handla om ”Så berättade jag att jag var gravid – och framför allt, så reagerade omgivningen: Med skratt, panik eller genom att fortsätta städa…”.
    Vore superkul.
    Maila gärna caroline@mixmedia.se så kan jag berätta mer om reportaget om du vill.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.