Okategoriserade

Första bajspresenten utdelad!

Hihi! Ja, nu är första bajspresenten utdelad! Alla sätt är bra utom dom dåliga, eller hur!! Jag såg att Lucas verkade vilja bajsa, men när jag frågade honom så ville han inte det och lät mig knappt titta i byxorna. Så jag sa att vi skulle tvätta byxorna och kalsongerna han hade på sig och då lät han mig ta av dom. Sen gick jag och hämtade pottan och ställde den i vardagsrummet där Lucas var. Men det fick jag tydligen inte! Lucas bar tillbaka pottan till toaletten och stängde dörren och kom tillbaka till vardagsrummet. Då berättade jag för honom att han skulle få ett paket om han bajsade. Det ville han gärna så han försökte övertala mig att han skulle få ett paket om han kissade, men jag var bestämd.

När Jair kom hem så försökte han övertala Jair också, men sen gav han upp och sa ”det kommer korv”. Jair gick med honom in till toaletten och där ville han sitta på pottan själv tillsammans med boken ”Busiga Bebbens potta”. Efter en liten stund ropade han på oss och då hade han bajsat!! Jag och Jair hurrade och applåderade och Lucas var stoltare än stoltast!! Jag sprang iväg och hämtade en bajspresent! Gissa om hans ögon tindrade när han fick syn på den inslagna paketen! I det lilla paketet låg det en liten modellbil. Lucas blev så glad! Och enda sen dess så har han kört runt sin bil, bilen har till och med flugit som ett flygplan och vad han än gör så håller han den i handen!          

Hoppas att den här lilla presenten motiverar honom att bajsa på pottan imorgon också 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.