Okategoriserade

Japp det är uvi

Nu är jag precis färdig på Hisingsakuten. Det var en himla massa folk här, 28 personer före mig i kön men jag fick lämna urinprov på en gång eftersom jag inte kan hålla mig. Det var urinvägsinfektion precis som jag trodde 🙁 

Jag vet inte säkert men jag tror att jag har haft sammandragningar idag. Jag tycker inte alls att det känns så mycket som många beskriver men jag har känt att det har hänt nåt i magen och det har gjort ont också. Värst är det när jag promenerat till och från bussen. 

8 Comments

 • Nettan

  Det är inte ovanligt med små, enstaka sammandragningar vid UVI. Ingår i symptombilden för många. Tips om att dricka tranbärssaft, det gör urinen mer sur så bakterier inte trivs. Krya på dig! 🙂

 • Linda

  Ush inget kul alls. Jag fick också sådana smärtor så jag inte kunde stå upp med för långt gången UVI. Då vandrar infektionen liksom up i lever därav smärtorna=( Men det gick fort över med antibiotika 😉

 • Jennyjenny

  Hej, en fråga om något helt annat. Jag tror att du skrev om babynest som din mamma gör för ett tag sedan men nu när jag skulle hitta inlägget och inte fann det så kanske det var på Instagram jag såg det…
  I alla fall är jag intresserad av att köpa ett babynest till kommande barn men kan man bara beställa via Facebook eller finns något annat sätt? (Har tyvärr inte Facebook nämligen)
  Hälsningar/Jenny

  • Emma - På Smällen igen!

   Hej Jenny!

   Jag svarar både här och på mail så att du säkert inte missar 🙂

   Det går bra att beställa via mail också 🙂 Min mamma har den här mailadressen: bebbelulu@gmail.com
   Hon skickar gärna bilder till dig per mail. Och du kan titta på facebook-sidan även om du inte kan logga in på facebook (i alla fall från datorn).

   https://www.facebook.com/Bebbelulu-Babynest-904133919623606/

   Glöm inte att säga att du följer min blogg så får du 10% 🙂

   Jättekul att du gillar min mammas nest! Hon är jätteduktig och nesten är verkligen så mysiga och fina!

   Kram!!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.