Okategoriserade

Jag lever!

Hela familjen lever! Jag mådde sjukt dåligt igår, med världens huvudvärk. Jag trodde att jag hade fått bihåleinflammation, värre huvudvärk har jag inte haft nån gång. Men efter en diklofenac-tablett så var huvudvärken borta och kom inte tillbaka.

Och jag tror att jag vet varför jag spyr, men det är väldigt märkligt. Jag tror jag spyr pga av mina P-piller som jag började med för en vecka sen. Det känns precis som Morning Sickness för under dagen går det över och om jag lyckas pilla i mig nåt annat än vatten så går det över. Det konstiga är bara att jag aldrig har känt så från dom här P-pillrena förut. Jag har käkat just dom i 10 år! Kan kroppen verkligen förändras så mycket att man slutar tåla sina p-piller efter att man varit gravid? Jag tog inget p-piller igår och nu mår jag bra. Jag får prova om en månad igen och se om jag mår lika dåligt eller om det går bättre då.

4 Comments

  • Cissi

    Fick riktigt gravidillamående av mina med efter graviditeten… Hemskt var det och vågade ju inte riktigt lita på att det inte var en bebis i magen.. Men tydligen är det bara i början, typ första månaden, och sen ska det gå över.. Jag stod inte ut så länge, så funderar redan på vad det ska bli för skydd när lilla pyret är ute…

  • Angie

    Jag har samma sak med mina minipiller.
    Nu har jag börjat ta dem på kvällen innan jag ska sova och det hjälper lite faktiskt 🙂
    Jag tror som ovan att de försvinner efter någon månad

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.