iPad-detox

Minns ni att jag skrev att vi hade tagit bort iPaden helt och hållet cirka två veckor innan resan? Vi drog en vit lögn och sa att iPaden hade gått sönder för vi gillade inte att Lucas blev arg på spelen när han spelade. Det blev ofta att han spelade något spel som man kunde förlora på och då reagerade han med att bli arg och slå på den tills den hängde sig och vi var tvungna att starta om hela tiden. Vi kände då att det hade blivit alldeles för mycket och att vi var tvungna att göra en iPad-detox haha!

Igår fick han tillbaka paddan och ni skulle sett hur glad han blev! Vi berättade att iPaden är ömtålig och att man måste vara extra försiktig med den och inte slå på den för då kanske den går sönder igen. Hittills har det funkat och det känns bra att han har något att göra på den här resan för den är totalt 24 timmar lång, om man räknar från dörr till dörr! Den längsta flygresan är 10 timmar, men vi mellanlandar ju två gånger i Europa innan vi tar långflyget till Salvador 😛 Puh!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

    • Emma - På Smällen!

      Hahaha! Jag förstår att alla inte vågar, men vi är ju typ lite tvungna så vi har inte ens tänkt på att det kan bli jobbigt utan detta är ju något som vi “måste” göra för att träffa familjen 😛 Det gick i alla fall jättebra även om det bitvis var gnälligt.

      Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här