Brasilien

Vi är på väg till Brasilien!

Tidigt imorse, eller snarare mitt-i-natten, lämnade vi huset för att åka till Brasilien. Vi har faktiskt redan kommit en bit på resan och befinner oss just nu på flygplatsen i Bryssel. Här ska vi vara ett tag innan det bär vidare till Lissabon och tillsist Brasilien.

Det var en väldigt intensiv dag igår. Jag och Jair packade hela dagen och mitt i det så blev Isadora plötsligt väldigt ynklig. Vi började genast misstänka öronont och ringde till hennes doktor. Det kändes inte okej att resa utan att veta status på öronen först. Vi fick en tid direkt så Jair tog bussen och åkte till BVC som även är vårdcentral i vårt fall. Läkaren kunde se att Isadora hade lite öroninflammation och på det som Jair har berättat för mig så lät det som att läkaren kunde se att Isadora har haft det innan också. Jag vet inte riktigt om det innebär att hon hade öroninflammation förra veckan när vi misstänkte det eller om läkarn kunde se gammal ärrbildning som tydde på öroninflammation för längesen? Hur som helst sa läkarn att vi inte behövde ställa in resan men vi fick penicillin och nässpray att behandla med.

När Jair och Isadora kom hem så var hon jättepigg och glad så hon kändes inte alls speciellt sjuk längre. Idag har vi gett henne alvedon i förebyggande syfte. Hon har inte visat några tecken på öronont alls hittills, inte ens när vi landade.

När vi landade satt Isadora i mitt knä och jag somnade (!!) och sov hela landningen! Ja, ni fattar nog hur trött jag var! Tur att Jair var vaken och att Isadora var fastspänd.

Jag och Jair packade och grejade ända till kl 21.30 igårkväll. Vi har gjort väldigt mycket med packning sedan innan så det som vi gjorde igår var att packa ner det allra sista och bädda sängar m.m. eftersom våra airbnb-gäster snart kommer.

Den här resan har hittills gått sjukt smidigt. Resfebern är nästan obefintlig och både jag och Jair har fjärilar i magen och känner oss glada och lyckliga. Jag tror verkligen vi gjorde rätt i att förbereda för resan så tidigt. Vi har sluppit alla stressmoment och det enda som varit jobbigt var säkerhetskontrollen och bära runt allt handbagage på flygplatsen. Det känns verkligen som vi har gjort en rejäl miss denna gången för vi har så mycket som ska bäras… Jag och Jair som två packåsnor med allt vårt bagage… och jag som hade tänkt göra en vlogg idag, men det går inte för då måste vi stå still hela tiden haha! Hoppas det blir bättre på hemresan, då har vi ju Jairs kusin med oss 🙂

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.