Sista dagen i Brasilien

Den sista dagen i Brasilien gick i hejdundrande fart. Vi hade packat det mesta dagen innan så att vi skulle ha tid att gå till stranden vår sista dag. Jair passade på att surfa och jag solade lite men sen blev det mindre kul för Lucas simglasögon flög bort i en stark våg. Vi letade direkt men hittade dom ingenstans. Lucas blev ledsen men inte jätteledsen för vi hade nämligen beställt nya simglasögon till honom på nätet samma morgon, eftersom han hade bestämt sig för att ge bort sina simglasögon till Bruna innan vi åkte hem. Jag letade jättelänge på stället som simglasögonen försvann och gick även längs stranden och letade men dom syntes inte till nånstans. Så himla tråkigt! Både jag och Jair var superstolta över att han ville ge bort simglasögonen men nu fick han aldrig chansen att göra det 🙁

Vi åt våra sista picole och Isadora skålade med mig med sin Picole haha!i

När vi kom hem från stranden mådde jag dåligt igen. Jô gjorde mer vätskeersättning till mig och jag fick gå och lägga mig och sova en stund. Jair gick och handlade några saker som vi hade glömt att köpa och när han kom hem så var klockan redan 18.30. Det var dags att packa dom sista sakerna. Jair hade världens resfeber och var superstressad medan jag tyckte att vi hade gått om tid. Det är alltid samma visa haha! :S

När vi höll på att packa fick Bruna plötsligt feber så Jairs bror och hans tjej bestämde sig för att åka hem lite tidigare än tänkt. Vi sa hejdå till Bruna som grät. Jag gav henne Isadoras solglasögon som fortfarande är lite för stora för Isadora. Bruna älskade dom solglasögonen och det var faktiskt Bruna som använde dom hela tiden så dom var ju faktiskt praktiskt taget hennes redan. Jag gav henne också mitt paket med plackers för Bruna blir alltid så ledsen när kött fastnar mellan hennes tänder och plackers är perfekt för att ta bort det 🙂 Sen sa jag hejdå till Jairs bror och hans tjej. Jairs bror sa då nånting som jag aldrig hört förut och jag ville genast bemöta det men förstod sedan att det bara var en fras. Han sa ”förlåt för nånting”, kramade om mig och gick. När vi var på flygplatsen kom Jairs mamma, moster och Ians syskon för att säga hejdå och då sa Jairs moster samma sak till mig. Ingen av dom har något att be om ursäkt för så det var verkligen bara en fras. När jag tror att jag vet allt om Brasilien så får jag reda på något nytt igen, det känns som jag aldrig kommer lära mig eller förstå allt, inte ens när jag lever med en brasse haha 🙂

Jag är glad för vår tid i Brasilien, men jag längtar inte tillbaka, inte än i alla fall 😛 Nästa gång skulle jag verkligen vilja resa runt lite mer, kanske flyga till lite olika ställen och bo mer via airbnb, jag gillade det 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här