Inte långt kvar..

Nu kan det inte var lång tid kvar alltså! Jag har verkligen mycket mensvärk känningar och dom blir mer mer och mer intensiva.. Men det är inte smärtsamt än. Men det gör ganska mycket ont i svanken och mellan benen. Känns precis som jag ska få mens när som helst! Det måste väl ändå vara ett tecken på att det börjar dra ihop sig? Eller? Innan onsdagen hade jag inte känt nånting och nu känns det mer och mer intensivt..

Relaterade Inlägg

10 Kommentarer

 1. Fogel

  Låter som att det börjar närma sig 🙂 Jag gick sådär i flera timmar, utan att det gjorde ont, mer obehag och åkte in på kvällen för att föda :). Däremot så har jag hört att man kan ha såna känningar ett par dagar innan. Hoppas det är dags snart ändå! Spännande 🙂 Lycka till!

  Svara
 2. Linn, mamma till två

  Ååh va spännande!! Jag tror du kommer åka in ikväll och ha en bebis imorgon förmiddag 🙂 lycka till med allt!

  Svara
 3. Ida

  Bebis gör sig nog i alla fall redo för förlossning. Det kan vara så att han håller på att åka nedanför spine. Felicia gjorde det och då trodde jag verkligen att förlossningen hade startat. Tyvärr så dröjde det några dagar till för mig. Men jag hade samma smärta som du beskriver.

  Väntan är dock så sjukt jobbig och man vill inget annat än att bebis ska komma så hoppas att han gör det snart och lycka till med förlossningen. Jag väntar med spänning på första bilderna 😉

  Kram

  Svara
 4. Emma

  Tack för alla lyckönskningar och kommentarer!! Kul att ni tyckte det här var lika spännande som jag 🙂

  Linn, du hade nästan rätt. Vi åkte in på morgonen dagen därpå och sen kom bebisen 19.24 🙂

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här