Förlossningen i Varberg

Jag skulle nog inte bli överdrivet ledsen om jag blev skickad till Varberg… Titta bara på den här bilden så förstår ni vad jag menar!

Det här är alltså förlossningen i Varberg!  Men om dom har tänkt att skicka mig dit när det väl är dags så hoppas jag att jag får åka in lite tidigare och inte när jag har en värk var tredje minut! Jag hoppas också dom skickar sjukvårdstransport eftersom vi inte har nån bil och min sambo har inget körkort!

Relaterade Inlägg

7 Kommentarer

 1. Lovisa

  Ojojoj jösses! Det ser ut som värsta spahotellet! Sådär fint är det absolut inte på det sjukhuset som vi ska föda, där ser det ut som ett sjukhus med gula plastmattor, vita väggar och annat hemskt 😉

  Svara
 2. Johanna

  Vi var på besök på Varberg då vi ska föda där och det är verkligen superfint, helt nyrenoverat och känns inte som ett sjukhus, vilket jag är glad för. Var ska ni föda, Mölndal eller Östra?

  Svara
 3. Emma

  Ja värsta lyxen, men det blev tyvärr inte där. Det blev Östra och det badkaret såg verkligen inte lika mysigt ut, men det var ändå ok. Jag tänkte inte ens på det just då. Och jag tyckte att förlossningsrummet såg bättre ut än vad jag hade väntat mig. 🙂

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här