Inte ens omelett är samma

Jair gjorde världens smarrigaste omelett både imorse. Jag var mer än den nöjdaste i världen när jag fick denna lyxomelett till frukost med världens bästa utsikt!

Men så fick vi reda på att Jairs omelett inte var en ”riktigt” omelett eftersom omelett är nåt helt annat i Brasilien! Omelett i Brasilien tillagas bland annat genom att man vispar äggvita och äggula för sig. Äggvita ska vispas ända tills den blir så hård att man kan vända på dunken utan att det rinner ut!!! Jairs brosas tjej har lovat mig att göra det så att jag får testa en dag. Jag är supernyfiken! Men jag måste ändå säga att jag ÄLSKAR Jairs omelett! Jag har nog sagt det hundra gånger till honom, jag älskar verkligen hur han gör omelett 🙂

Jairs omelett är dessutom hundra gånger nyttigare än det vita brödet man käkar till frukost varje dag här! Haha!

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här