Okategoriserade

Instruktionsvideo för Ergo bärsele med spädbarnsinlägg

Jag fick en fråga om jag kunde göra en instruktionsvideo för hur man ska placera sin bebis i spädbarnsinlägget i Ergo bärselen. Jag googlade runt lite och hittade en jättebra instruktionsvideo som jag faktiskt lärde mig en del på om bärselen 🙂  Tror faktiskt inte att jag hade kunnat göra en sån här bra instruktionsvideo själv så jag lånar den här till min blogg istället 🙂

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aN1bH_TdI64[/youtube]

Om det är nån som är intresserad så har jag blivit lovad en rabattkod på ergo bärselen från barntrygghet.se men jag hade tänkt publicera den efter att jag har recenserat bärselen. Är det nån som är intresserad redan nu så skriv gärna en kommentar här nedanför 🙂

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.