Underbar natt!

Jag är nog rätt bortskämd med Lucas sömn och amningstider på natten. Från start så har han sovit ungefär 3 timmar på natten innan han har vaknat för första amningen och sen sover han 3 timmar till innan det är dags för nästa och sen somnar han en gång till i 2-3 timmar innan vi går upp. Men i natt sov han 5 timmar innan det var dags för första amningen! Det var jätteskönt!!! När han väl vaknade så var brösten proppfulla, speciellt det bröstet jag kallar för melonen, det sprutade mjölk från det bröstet!!! Men det var väldigt skönt att få sova så länge i streck!

20130420-101222.jpg

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. Hannah

  Vilken duktig kille! Kommer ihåg med första barnet att när han väl sov så vaknade jag av att brösten värkte så hemskt! Nu med andra känns det inte alls lika mycket som tur är, de är väl lite slappare 😉

  Svar från Emma: Haha så kanske det är! Eller så kanske du inte har riktigt så mycket mjölk i brösten. I natt var det nästan så att det gjorde ont i ena bröstet för det var så mkt mjölk! Jag blev jätteorolig att dt skulle bli mjölkstockning! Men det blev det inte.

  Svara
 2. Emely Tuväng

  Vad lik han är pappan!! Ett tips är att pumpa ut mjölk och ge på natten, eller ja för mig funkar det iallafall. Vera äter lite snabbare från flaskan och blir nöjd och somnar om. Så jag förlorar nästan ingen sömn alls på natten. 🙂

  Svar från Emma: ja visst är han! Tack för tipset! 🙂 jag liggammar honom i sängen och somnar med honom i sängen så jag förlorar inte så mkt sömn heller. Sen om jag vaknar till så brukar jag flytta över honom till hans säng jämte vår när jag märker att han sover. Men man blir ju rätt trött när man inte får så lång sammanhängande sömn, men det blir ju bättre och bättre.

  Svara
 3. jessy

  Tuva sover mellan 3-5 timmar per gång på natten, men knappt 10 min själv på dagen. Utan bara om jag är med. Och hon är jätte fäst vid nappen (på dagarna)

  Svar från Emma: Precis som Lucas fast Lucas gillar inte napp :-/

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här