Okategoriserade

Isar i brösten

Varje kväll så tycker jag att det liksom isar i brösten, typ som det blir jättekallt om brösten trots att jag ute sitter i drag eller nåt sånt. Jag har köpt värmeinlägg av ull till boobisarna som jag använder varje kväll för att värma dom och sen går jag runt i fleecejacka resten av kvällen. Jag sover till och med i den där fleecejackan! Nån annan som känner igen det här? Eller är det bara jag som får två kylklampar till bröst om kvällarna?

5 Comments

 • Tessan

  Det är inte så att det är mjölken som rinner till lite? För när det gör det på mig så isar det liksom, nästan sticker i brösten 😉 Fast det är inte just på kvällarna för mig, utan utspritt över dagen 🙂

  • Emma

   Nej det här är nåt annat. När mjölken rinner till så upplever jag det mer som att det spänner i brösten. På kvällarna känns det som om brösten blir kalla inuti. Typ som att jag fryser jättemkt fast bara om brösten… Konstigt att det bara är om kvällarna!

 • pilla

  Jag känner igen det. Jag får så när jag haft för lite kläder på mig ute otäck känsla. Jag har ställt mig i duschen och duschat varmt. Hjälper för mig. Skitjobbigt detta med boobisarna och kyla. Längtar ctills jag kan amma ute. Inte hela tiden tänka vart kan jag panikamma om det behövs .

  Hänger en hel del ute på lekplatsen med stora barnet. Inte lätt att förklara för en 18 månaders att vi måste hem för mamma ska amma ha ha ha. Så skönt när man kan ta fram boobsen på plats, tutta och sen fortsätta leka:)

 • Emma

  Kan ju vara så att du blir kall om brösten och nästan får mjölkstockning.
  Så att du försöker värma dem är ju bra 🙂 För mjölkstockning vill man inte ha, aaajjj!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.