Inskrivning nästa vecka

Jag ringde för ett tag sen och bokade inskrivning på MVC. Det är tydligen jättelånga inskrivningsköer just nu, säkert babyboom i mars/april som vanligt. Det är kul att få barn samtidigt som många andra, men det blir också fullt på förlossningen och sen förskolorna. Meningen var att jag skulle ha inskrivning denna fredagen men jag bokade om den till nästa fredag istället. Tur att det fanns en tid 🙂 Så i slutet på veckan åker vi till kusten, jag och min 2-åring 🙂 måste ju passa på innan sommaren är slut 🙂

Jag känner mig lite lugnare nu när illamåendet håller i sig. Det finns där hela tiden, men det är ganska svagt så det är inte jobbigt 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här