Inget nattätande ännu

För lite mer än en månad sen så skrev jag ett inlägg där jag undrade om det var dags att börja nattäta nu. Det var tydligen bara falsklarm för jag har fortfarande inte börjat nattäta, så himla skönt! Däremot känner jag att jag är mycket mer hungrig nu än vad jag varit tidigare. Det känns verkligen som att jag äter för två nu haha 🙂

Förut åt jag 2 leverpastejsmörgåsar och drack ett glas juice till frukost, nu äter jag 3 smörgåsar, ett halvt dricksglas med youghurt och ett glas juice på det. Jag kan till och med äta varm mat två gånger på en dag nu (ibland), det har jag aldrig gjort förut. Men hur mycket jag äter är väldigt olika från dag till dag, men det går absolut inte att hoppa över något mål nu eller skjuta på det för länge. Nä usch då blir jag både grinig och trött 😛

Någon annan som har börjat nattäta nu? Det kändes som dom flesta inte gjorde det när jag skrev om detta sist 🙂

  

Jag och min stora mage med halvt pluppad navel 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Casssandra

    För mig har det varit till och från hela graviditeten. Precis i början var det lite pga illamående. Sen hade jag någon period runt 28-32 när jag åt en macka varje natt. Nu händer det bara någon enstaka natt men oftast inte. 🙂

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här