Ingen bebis i natt heller

Ingen bebis i natt heller 🙂 Jag skriver en glad smiley för det ser ju faktiskt ut som att jag kommer nå BF som är imorgon! Jag berättade för min BM att jag faktiskt inte alls känner att bebis måste komma ut nu, en vecka till hade absolut inte varit något dåligt tycker jag 🙂 Hon sa att jag är ganska ovanlig för dom flesta är ganska trötta på att vara preggo vid det här laget. Visst så känner jag mig begränsad, kan inte röra mig så bra, får ont lätt och har foglossning m.m. Men vet ni vad jag har kommit på..? En sak som jag gillar med att vara högpreggo är att jag kan vila med gott samvete! Det förväntas inte lika mycket av mig och jag har inte lika höga krav på mig själv. Jag tycker det känns som jag får en liten paus från alla krav och bara får må bra ett litet tag. Jag njuter verkligen av graviditeten just nu! Jag njuter av den stora magen, bebisen som sparkar och att få ta hand om mig själv och mina behov om dagarna.

  

 Vet ni en annan sak? Jo, min gissningstävling har fått helt galet mycket respons! Den här tävlingen har verkligen slagit rekord med hästlängder! Hela 462 tävlingsbidrag har jag registrerat med dom som kom in imorse! Jag har fört över alla tävlingsbidragen till ett excel-dokument för att jag ska kunna utse en vinnare på enklaste möjligaste sätt sen när bebisen är född 🙂 Sammanlagt har detta jobb säkert tagit en hel arbetsdag – puh! Men jag klagar inte! Jag är så glad att ni är så engagerade 🙂 Jag kommer nog be er om hjälp sen för att dubbelkolla att jag har rätt vinnare.

En rolig grej med att ha allt samlat i ett excel-dokument, det är att man kan ju plocka ut lite statistik och så 🙂 Jag tänkte faktiskt avslöja lite vad dom flesta har gissat på 🙂

Flicka eller pojke? 46% har gissat att det blir en flicka och 54% har gissat på att bebis i magen blir en pojke
Datum? Det datum som flest har gissat på är den 11:e april, när jag startade gissningstävlingen gissade många på 9-11:e april. OBS! Det går fortfarande att vinna även om man gissat fel datum, den som har flest rätt svar på dom 5 frågorna vinner 🙂
Klockslag? Här lyckades jag inte få ut nån statistik tyvärr…
Vikt? Det verkar inte bli nån jättebebis och om majoriteten av er har rätt så kommer bebis födas med en vikt på 3335 g 🙂
Längd? Bebis kommer vara cirka 50 cm när h*n föds 🙂

Om ni inte redan är med och tävlar så finns det fortfarande tid att haka på 🙂 Det är en gissning på bloggen och en gissning på instagram som gäller 🙂 Lycka till! Tävlingen hittar ni HÄR!

IMG_6662

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. Eva-Leena

  Härligt att du kan njuta av graviditeten så mycke! 🙂 Tycke fler skulle ta det lika lugnt som du gör! 🙂
  Du verkar så gott som leva i harmoni, frid och fröjd! <3
  Hehe! Galet va många som har tävlat, hur i världen ska du orka läsa igenom allt och utse 1 enda vinnare av alla! 😀
  Ha en skön dag! 🙂

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Hehe ja 🙂 Många är väl trötta på att vara gravida men jag är inte ett dugg trött, jag bara njuter! Jag mår faktiskt väldigt bra just nu när jag känner efter 🙂 Känns som nåt slags lyckorus haha!

   Ja visst är det många! Jag sitter i timmar varje kväll och för in nya tävlingsbidrag i ett exceldokument. Jag insåg ju att om jag ska fixa att utse en vinnare så måste jag ha det hela sökbart så därför är alla noga dokumenterade i ett exceldokument som just nu är uppe i 493 bidrag och då har jag inte fört in nya från instagram som kom in igår och idag ännu 🙂 Haha!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här