Okategoriserade

Ingen Babyboom just nu

Jag har ju skrivit en del om att det är Babyboom här i Gbg… Så jag tänkte passa på att lugna er andra blivande mammor här att just nu verkar det inte vara nån Babyboom på Östra iaf. På förlossningen i lördags verkade det inte vara jättefullt och det känns inte som att det är nån större trängsel på BB just nu heller.

Vi fick ett eget rum direkt och vi har ju varit här i två nätter nu. Vi kommer stanna en ytterligare natt. Det är ganska skönt att vara här. Ingen stress och man får ju maten serverad och man kan ställa frågor hela tiden om vill. Jag trodde dom skulle säga till oss när det var dags för oss att åka hem, men när jag frågade sa dom att vi bestämmer det själva och dom skickar inte hem någon. Det var skönt att höra tycker jag. Men imorgon kanske blir lagom att åka hem tyckte vi.

Jair är hemma och hämtar datorn nu för den släpade vi aldrig med oss förut. När han kommer ska vi titta på en serie som vi följer och dessutom har han med sig inte bara en utan två mögelostar till mig! Vilken belöning!!!! Mums!!!

20130318-145618.jpg

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.