Okategoriserade

I väntan på bebis…

Idag har jag bara vilat och virkat som sjutton på min lilla giraff. Imon tänkte jag skaffa stoppning och bjällror till gosedjuren jag har gjort 🙂

När man går hemma så här så blir det myskläder hela dagarna och jag gör mig inte iordning eller så. MEN jag duschar iaf! Skulle inte vilja komma in till förlossningen och vara helt flötig i håret och lukta illa redan innan förlossningen har börjat! Jag skulle nog inte stå ut med mig själv då!! Nä, fräsch vill jag helst vara iaf!

Imon kanske jag piffar till mig lite extra… Kanske målar naglarna eller färgar ögonbrynen eller nåt.. Vi får väl se 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.