Tester

Höstpimpad vagn med Petite Cherie åkpåse

– Samarbete –

Det är så varmt ute fortfarande att man kan knappt inte tro att det är sista dagarna på september! När jag fick den nya åkpåsen från Jollyroom så var jag säker på att Isadora skulle sitta tryggt inbäddad i den, skyddad från kalla vindar, medan jag fotade. Men så blev det inte alls! Det är hyfsat varmt idag också och jag hade lätt kunnat ha shorts på mig, men imorse var det lite kyligt så då fick Isadora åka i pyjamas i åkpåsen. Superbra att slippa ta på henne och sen när hon hade somnat så kunde jag bara öppna åkpåsen lite 🙂 Även om det inte känns som att det ska bli höst, så står hösten och väntar om hörnet nu så det gäller att rusta sig innan allt i butikerna tar slut 🙂

img_6388

img_6389

img_6386

Jag älskar färgen på hennes åkpåse, men den är lite svår att fota. Här ser den nästan lite lila ut, men den är rosa med lite mörkt i 🙂

Jag skrev ju om Isadoras nya åkpåse från Petite Cherie häromdagen, men nu tänkte jag visa hur den blev i hennes nya vagn, Silvercross Pioneer 🙂

img_6392

img_6391

img_6370

Läckert eller hur?!

Jag tycker att det är så kul med lite färg på tillvaron och våga sticka ut lite från mängden, men det kan man ju även göra om man har en svart vagn. Det är bara att köpa lite tillbehör som har lite färg 🙂 En fräsig åkpåse, läcker skötväska och ett snyggt regnskydd kan göra mycket på en svart vagn 🙂

När jag fotade åkpåsen på marken bland löven så låg Isadora alldeles stilla och tittade på löven. Hon höll på att somna där, men så plötsligt så började det ramla ner en massa ekollon så jag fick packa in henne i vagnen igen 🙂

img_6390

/I samarbete med Jollyroom

 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.