Tredje graviditeten

Hemma från flodhästguppet

Nu är jag hemma från flodhästguppet! Haha! Jag menar såklart gravidvattengympan med Magplasket! Det är verkligen veckans höjdpunkt. Det finns ingen natt på hela veckan som jag sover så bra som jag gör efter vattengympan. När jag kommer från gravidvattengympan är jag alltid helt avslappnad och många av tankarna jag tänker handlar om bebisen och förlossningen. Veckorna bara dundrar fram nu, men på måndagar får jag i alla fall en chans att stanna upp och reflektera lite. Det är roligt att träffa dom andra gravida också. Jag är en riktig pratkvarn i omklädningsrummet och tar varje chans att lära känna nya människor. Det blir mycket prat om bebis, boa och förlossningar (= mitt favoritämne), men det är ju just detta som många gravida tänker på, särskilt nu på slutet. Det är roligt att ha andra gravida att dela detta med. Och förhoppningsvis så finns det några som tycker det är roligt att ses med bebisarna sen också! 
På dagens gravidvattengympa fick vi lyssna på när barnmorskan läste upp en text som uppmanade oss att föreställa oss vår lilla bebis. Det är så himla svårt tycker jag, men samtidigt så härligt! Vi skulle föreställa oss allt från bebis ansikte till bebis som fingrar och minsta nagel. Jag tycker det är svårt med ansiktet, men händer fingrar, små fötter och kropp kan jag se framför mig 🙂 Samtidigt som vi hade babymeditation kände jag hur bebis låg och tryckte ut sig på diagonalen i min mage. Jag tror bestämt att jag kupade min hand över huvudet på ena sidan och rumpan/fötterna på andra sidan. Lilla hjärtat! Undra när bebis tänker vända sig igen? Ska bli spännande att se vad barnmorskan säger på torsdag, vore skönt att få det bekräftat, om jag verkligen känner rätt 🙂

Nu ska jag inta sängen! Gonatt!

/I samarbete med Magplaske

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.