Okategoriserade

Hej alla nya och gamla läsare!

Jag är ny toppbloggare här på Loppi! Jag kommer från minbebis.com där jag har bloggat i 2 år och nu söker jag nya utmaningar och förhoppningsvis nya läsare!

Jag tänkte att jag skulle presentera mig och min blogg lite kort för er som inte känner mig. Jag heter Emma och är mamma till Lucas som är 1 år och 2 månader i övermorgon. Jag, Lucas och pappa Jair befinner oss just nu i Brasilien där vi har varit föräldralediga sen i december. Jair är brasilianare och har hela sin familj här förutom två bröder i Portugal. Här i Brasilien bor vi i en favela (kåkstad) hos Jairs familj, men i slutet på juli kommer vi hem till Göteborg igen.

Jag har flyttat med alla mina gamla inlägg hit och det är ett rejält arkiv för jag har bloggat flitigt sen i maj 2012! Jag började blogga två månader innan jag blev gravid och då skrev jag om att jag ville bli gravid. Jag blev gravid på midsommardagsnatten och då började jag blogga om allt som hade med graviditeten att göra ända in i förlossningssalen! 16:e mars föddes vår Lucas och sen dess har bloggen handlat om Lucas, att vara mamma för första gången och allt annat som rör sig i mitt huvud. Det som jag tror min blogg utmärker sig mest med är att jag bloggar ocensurerat. Jag har många gånger tänkt ”nej, det ska jag inte skriva för det är för privat” men alltid så har jag kommit på en anledning till att skriva det ändå. Och jag är glad att jag har gjort det för mina fina läsare har hjälpt och stöttat mig så himla mycket och ibland så har jag kunnat hjälpa mina läsare genom att dela med mig av saker som har hänt mig.

Ni som inte följer mig sen innan kommer märka att jag är en glad, positiv och skrivglad (pratglad in real life) tjej!!

20140514-082053.jpg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.