Okategoriserade

Gravidpaket

Idag var jag och hämta ett gratis gravidpaket från Kronans droghandel. I paket fanns en tidning, våtservetter från barn, litet stift med hudsalva, flux munskölj, gummi badgris (istället för badanka), baby hudolja, baby bubbelbad, baby blöjkräm och en mycket konstig ny grej; en pysventil! Pysventilen ska man stoppa i bebisens rumpa om den har ont i magen pga gaser då ska tydligen alla gaser pysa ut… Jag tycker det låter helt weird o känner mig inte alls säker på att det är nåt jag vill använda, men vi får väl se…!! :S

20121008-222906.jpg

20121008-222920.jpg

6 Comments

  • pilla

    jooo pysventil är en gudagåva! räddade min bebbe under koliktiden…ja oss föräldrar också. sååå bra. den används inte bara till kolikbarn utan även vanligt magont. ventilerna kommer jag ha hemma rredan när nästa kommer. många använder tempen, men den är inte lika bra och effektiv.

    vad glad jag blir att det är med en ventil som reklam. många frustrerade föräldrar vet inte om att det finns.

  • Emma

    Jaha! Det hade jag ingen aning om, för mig var detta helt nytt! Jag o min kille tyckte det såg läskigt ut! Min mormor ringde o tala om att den där pysventilen är jättebra, men jag ville inte riktigt tro på det :S envis som jag kan vara… haha!!

    Men då kanske jag ska ändra min inställning!! Haha! Får min bebis problem så ska jag prova! 😀

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.