Okategoriserade

Gravidförsäkring del 2

Nu har jag bestämt mig för vilken gravidförsäkring jag ska välja och jag har valt Folksam precis som två av mina kära bloggläsare rekommenderade. Jag har suttit och läst igenom alla och det skiljer ganska mycket mellan vissa vad de täcker faktiskt. If som var dyrast var sämst på typ allt utom en grej och täckte inte samma som typ alla de andra gjorde.

Jag gjorde min jämförelse med hjälp av www.gravidforsakring.se

 

3 Comments

  • Angélica

    Oj vad dålig jag känner mig nu som precis tecknat en fast utan att jämföra! Jag tog hos Länsförsäkringar precis som jag gjorde då vi väntade sonen. Vi har allt annat försäkrat där så jag hoppas att det inte ska vara några problem med utbetalning ifall det skulle behövas 🙂

  • Emma

    Det låter bra teesen 😀

    Angélica, det är säkert inga problem med utbetalningar, men det kan man ju aldrig veta! Bra att du inte valde if iaf för dom var både dyra och täckte inte mkt! Jag har if annars, dom har en billig olycksfallsförsäkring och dom har den billigaste hemförsäkringen om man är med i unionen som täcker mest. Men på gravidförsäkringar är dom faktiskt inte bra!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.